NaslovnicaVijestiSLUŽBENO: Ronald Koeman potvrdio da je u klub stiglo novo pojačanje

SLUŽBENO: Ronald Koeman potvrdio da je u klub stiglo novo pojačanje

Trener Evertona Ronald Koeman potvrdio je danas kako je Gylfi Sigurdsson prošao ljekarski pregled, te u klub dolazi iz Swanseaja u transferu vrijednom 50 miliona funti.

Ronald Koeman potvrdio da je u klub stiglo novo pojačanje

“Karamele” su bile vrlo aktivne na transfer tržištu ovog ljeta, a Sigurdsson je svojim dolaskom postao najskuplje pojačanje u povijesti kluba.

Koeman je očaran reprezentativcem Islanda, opisavši ga kao jednog od najboljih na svojoj poziciji u Premier ligi. Na današnjoj press konferenciji nizozemski stručnjak je rekao: “Već ga vidim u plavom dresu, ali još ne znam da li je gotova sva papirologija.”

“Posljednja vijest je ta da je bio na ljekarskom pregledu ovog jutra. Dugo smo radili na ovom transferu, on je jedan od naših ključnih pojačanja ovog ljeta.”

100€ BONUSA ZA IGRAČE IZ HRVATSKE!

200% BONUSA do 40€ za igrače iz Hrvatske, BIH, Srbije, Slovenije, Crne Gore i Albanije! Dakle ako otvoriš račun i uplatiš 20€ na računu ćeš imati 60€!

“Znali smo da ćemo izgubiti Lukakua, tako da smo morali dovesti igrače koji donose produktivnost. Sigurdsson je jedan od najboljih u Premier ligi na svojoj poziciji.”

Nije ništa neobično u tome što je Sigurdsson najskuplje pojačanje Evertona, s obzirom da 27-godišnjak ima već dosta iskustva igranja u Engleskoj.

Prošle sezone je postigao devet golova i podijelio 13 asistencija u Premier ligi, a imao je najviše kreiranih prilika od svih svojih suigrača u Swanseaju, ukupno 72.

Pored njega, na Goodison Park su ovog ljeta stigli još i Wayne Rooney, Davy Klaasen, Michael Keane, Sandro Ramirez i Cuco Martina. Koeman je dodao i da bi još nekoliko igrača moglo doći unatoč dolasku Sigurdssona za veliku cifru.

[su_cashout]

[su_bonus]

[frontpage_news widget=”35136″ name=”Vijesti”]

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!