NaslovnicaVijestiSLUŽBENO: Schalke kompletirao transfer veznjaka Tottenham Hotspura

SLUŽBENO: Schalke kompletirao transfer veznjaka Tottenham Hotspura

Schalke je odlučio otkupiti posuđenog veznjaka Tottenhama Nabila Bentaleba, koji je potpisao četverogodišnji ugovor sa njemačkim klubom.

Schalke kompletirao transfer veznjaka Tottenham Hotspura

22-godišnjak je prošlog ljeta stigao u Schalke na jednogodišnju posudbu, a sada je odlučio u potpunosti napustiti Tottenham.

Cijena transfera nije poznata, no engleski mediji pišu da iznosi blizu 16 miliona funti. Bentaleb je igrao u 20 od Schalkeove 21 utakmice u Bundesligi ove sezone, te je postigao četiri gola.

“Kad sam došao u Schalke prošlog ljeta, moj cilj je bio igrati što češće i uvjeriti klub da sam dobar izbor”, rekao je Bentaleb nakon potpisa ugovora.

“Sve je ispalo kako sam planirao i osjećam se sjajno. Dobro je imati nekoga tko mi vjeruje. Tim trenera, suigrači, ostali članovi kluba, svi su mi pomogli da se osjećam kao kod kuće. Sretan sam što sam dio kluba.”

Bentaleb je u Tottenham stigao iz Dunkerquea 2012. godine, a debitirao je krajem 2013. U sezoni 2014/15 je odigrao 25 ligaških utakmica, ali zbog povreda je prošle sezone odigrao samo pet utakmica.

Schalke je trenutno na 10. mjestu u Bundesligi sa 26 osvojenih bodova nakon 21 odigranog kola, dok je Tottenham u engleskoj Premier ligi na trećem mjestu sa 50 osvojenih bodova nakon 25 odigranih kola.

100€ BONUSA ZA IGRAČE IZ HRVATSKE!

200% BONUSA do 40€ za igrače iz Hrvatske, BIH, Srbije, Slovenije, Crne Gore i Albanije! Dakle ako otvoriš račun i uplatiš 20€ na računu ćeš imati 60€!

[su_bet365_novo__koeficijenti]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!