NaslovnicaVijestiSLUŽBENO: Sevilla dobija novog trenera samo 25 dana nakon osvajanja Europa lige

SLUŽBENO: Sevilla dobija novog trenera samo 25 dana nakon osvajanja Europa lige

Sevilla je potvrdila da je bivši izbornik Čilea Jorge Sampaoli blizu imenovanja novim trenerom kluba.

Sevilla dobija novog trenera samo 25 dana nakon osvajanja Europa lige

Iz Seville su priopćili da su primili zahtjev o raskidu ugovora od strane odvjetnika Unaija Emeryja, koji će po svemu sudeći zamijeniti Laurenta Blanca u Paris Saint Germainu, te će tako omogućiti Sampaoliju da preuzme klupu andaluzijskog kluba.

Na službenoj stranici Seville piše: “Sevilla FC je primila službenu obavijest od strane odvjetnika Unaia Emeryja u kojem nas obaviještava da tokom sljedećeg tjedna namjerava prekinuti radni odnos sa Sevillom, te da ne želi nastaviti obavljati funkciju trenera prve momčadi u sezoni 2016/17.”

Sevilla je prošlog mjeseca treću uzastopnu sezonu osvojila Europa ligu nakon pobjede u finalu protiv Liverpoola rezultatom 3-1. Zahvaljujući tom trofeju, Sevilla će sljedeće sezone igrati u grupnoj fazi Lige prvaka, a u tim utakmicama će je predvoditi argentinski stručnjak Jorge Sampaoli.

56-godišnjak je vodio reprezentaciju Čilea do titule prvaka Copa Americe prošle godine, ali još uvijek nije trenirao nijedan klub iz Europe.

On je napustio klupu Čilea u januaru, a ukoliko stigne na klupu Seville, to će mu biti prvi klupski trenerski posao još od 2012. godine.

100€ BONUSA ZA IGRAČE IZ HRVATSKE!

200% BONUSA do 40€ za igrače iz Hrvatske, BIH, Srbije, Slovenije, Crne Gore i Albanije! Dakle ako otvoriš račun i uplatiš 20€ na računu ćeš imati 60€!

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Zaručnica traži od vratara Newcastlea da napusti klub jer grad nema...

0
Talijanska voditeljica Diletta Leotta zatražila je od svog zaručnika Lorisa Kariusa da napusti momčad Newcastlea, a engleski mediji su otkrili razlog tog zahtjeva. Diletta...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!