NaslovnicaVijestiSLUŽBENO: Sevilla dovela drugo ovoljetno pojačanje

SLUŽBENO: Sevilla dovela drugo ovoljetno pojačanje

Sevilla je na svojoj službenoj stranici potvrdila da je u klub stigao ofanzivni veznjak Hannovera Hiroshi Kiyotake, koji je sa Andalužanima potpisao četverogodišnji ugovor.

Sevilla dovela drugo ovoljetno pojačanje Kiyotake

Osvajač Europa lige je veoma aktivan ovog ljeta, a nakon odlaska kapitena kluba Jose Antonija Reyesa, Unai Emery je odlučio 32-godišnjaka zamijeniti japanskim reprezentativcem Kiyotakeom.

Kiyotake je u Njemačku stigao 2012. godine, u Nurnberg, u kojem je u dvije provedene sezone u skupio 64 ligaška nastupa i postigao sedam golova. Nakon odličnih igara prešao je u Hannover gdje je u nove dvije sezone upisao 53 nastupa u Bundesligi.

Sevilla je ovaj transfer potvrdila na svojoj službenoj stranici, te da je 26-godišnjak potpisao četverogodišnji ugovor. Kreativni veznjak je kreirao 58 prilika u Bundesligi prošle sezone, što je čak 25 više od njegovog najbližeg suigrača u bivšem klubu.

Pored toga, postigao je i pet golova u 21 odigranoj utakmici, a samo je Artur Sobiech postigao više golova od njega u klubu (7). Hannover je završio na posljednjem mjestu u Bundesligi sa samo 25 osvojenih bodova iz 34 odigrane utakmice, te će sljedeće sezone igrati u drugoj njemačkoj ligi.

Sevilla je, s druge strane, završila na sedmom mjestu u La Ligi, te je osvajanjem Europa lige obezbijedila mjesto u grupnoj fazi Lige prvaka sljedeće sezone.

100€ BONUSA ZA IGRAČE IZ HRVATSKE!

200% BONUSA do 40€ za igrače iz Hrvatske, BIH, Srbije, Slovenije, Crne Gore i Albanije! Dakle ako otvoriš račun i uplatiš 20€ na računu ćeš imati 60€!

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!