NaslovnicaVijestiSLUŽBENO: Slaven Bilić u West Ham doveo još jedno vrhunsko pojačanje

SLUŽBENO: Slaven Bilić u West Ham doveo još jedno vrhunsko pojačanje

Jack Sullivan, sin jednog od vlasnika West Hama Davida Sullivana, potvrdio je da su Čekićari doveli veznjaka Valencije Sofieanea Feghoulija, koji je potpisao trogodišnji ugovor.

Slaven Bilić u West Ham doveo još jedno vrhunsko pojačanje

Feghouli je u Valenciji proveo posljednjih šest godina, ali se odlučio na odlazak u Premier ligu ovog ljeta. 26-godišnji krilni igrač, čiji je ugovor sa Šišmišima isticao ovog mjeseca, postigao je 20 ligaških golova u dresu Valencije u 144 nastupa.

I prije par mjeseci je bio povezivan sa dolaskom u West Ham, ali dogovor je sad i konačno postignut, a sin suvlasnika, Jack Sullivan, sve je to potvrdio na svom twitter profilu.

Feghouli je navodno potpisao trogodišnji ugovor, te će pojačati konkurenciju u napadu Bilićevog tima, koji će sljedeće sezone debitovati na novom Olimpijskom stadionu, nakon što su se oprostili od Upton Parka prošlog mjeseca. Na posljednjoj utakmici na legendarnom stadionu, Čekićari su slavili protiv Manchester Uniteda rezultatom 3-2 u Premier ligi.

Feghouli se nije baš naigrao u španjolskom klubu ove sezone. Odigrao je 21 ligašku utakmicu u kojima je upisao gol i asistenciju, te osam utakmica u europskim takmičenjima, u kojima je ukupno postigao još tri gola.

Alžirski reprezentativac je karijeru počeo u francuskom niželigašu Grenobleu, iz kojeg je 2010. godine stigao u Valenciju, za koju je u šest godina odigrao 198 utakmica u svim takmičenjima.

[su_betathome5besplatno]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!