NaslovnicaVijestiSLUŽBENO: Talentirani igrač Barce ima novi klub!

SLUŽBENO: Talentirani igrač Barce ima novi klub!

Talentirani igrač Barce pronašao je novi klub, pošto su ga Katalonci ustupili na posudbu do kraja sezone ekipi iz engleske Premier lige.

Talentirani igrač Barce

Riječ je o Gerardu Deulofeuu, koji je nakon brojnih glasina i nagađanja o odlasku sa Nou Campa, zadužio dres Watforda, koji ga je doveo na posudbu do kraja sezone.

23-godišnji španjolski nogometaš, koji je ove sezone nastupio za Barcu u 17 navrata, te postigao 2 gola, vraća se u englesku Premier ligu, pošto je ranije nosio dres Evertona.

[su_million_pound]

Deulofeu je na Merseysideu proveo sezonu 2013/14, te period između 2015 i 2017. godine. Za “karamele” je odigrao 75 utakmica, postigavši 8 golova, uz 19 asistencija.

Igrao je još za Sevillu, te za Milan, dok u Barci ipak nije uspio da se nametne, iako se poslije Neymara činilo da bi mogao dobiti više prostora.

Transfer glasine: City spremio ponudu za igrača Chelseaja, Giroud do kraja januara napušta Arsenal, United ostaje bez Ibrahimovića

Messi poručio upravi Barce da dovedu ovog igrača Real Madrida!

Deulofeu se nije naigrao pod trenerskom palicom Ernesta Valverdea, i pored ozljede velikog ljetošnjeg pojačanja Ousmanea Dembelea, tako da je jasna i njegova želja da ode u klub gdje će imati veću minutažu.

Sezona je dobro krenula za španjolskog krilnog igrača, pošto je u prvih pet kola La Lige bio starter, no kako je Valverde sve više počeo da upotrebljava 4-4-2 formaciju, umjesto uobičajene 4-3-3, te dolaskom Paulinha, Deulofeu je pao u drugi plan.

[su_no1forfootball]

Desnonogi krilni nogometaš, koji može igrati na obe strane, debitirao je za Barcelonu sa 17 godina, a za španjolsku reprezentaciju 2014. godine (sa 20 godina) u prijateljskoj utakmici protiv Bolivije.

Deulofeu je prošao omladinsku školu Barce, čuvenu La Masiju, ali na Camp Nou se vratio zaobilaznim putem, ali ipak, barem zasad, čini se kako će sreću u karijeri morati da potraži na drugom mjestu.

Njegov novi klub Watford nalazi se na 10. mjestu Premier lige, ali sa samo 4 boda iznad zone ispadanja. Deulofeu bi mogao debitirati već u srijedu protiv Stoke Cityja.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!