NaslovnicaVijestiSmjena Wengera na kraju godine: On je savršen kandidat

Smjena Wengera na kraju godine: On je savršen kandidat

Smjena Wengera na kraju godine. Arsenal pronašao savršenog kandidata koji će zamijeniti Wengera. 2016. godina je označila 20 godina otkako je Arsene Wenger preuzeo Arsenal kao menadžer i po prvi put u karijeri. čini se nesigurnim da li će produžiti svoj boravak.

Smjena Wengera

Francuz ima ugovor u sjevernom Londonu koji ističe sljedećeg ljeta, ali je rekao da nema jamstva u odnosu na svoju budućnost, unatoč priči o novom ugovoru.

Doista, da je Wenger bio toliko očajan da ostane menadžer Arsenala i osjetio da je to pravi potez, on bi do sada već potpisao novi ugovor.

Ozbiljni razgovori se sada odvijaju na Emiratesu s obzirom na to ko bi mogao zamijeniti menadžera koji je revolucirao Arsenal i engleski nogomet što se toga tiče.

100€ BONUSA ZA IGRAČE IZ HRVATSKE!

200% BONUSA do 40€ za igrače iz Hrvatske, BIH, Srbije, Slovenije, Crne Gore i Albanije! Dakle ako otvoriš račun i uplatiš 20€ na računu ćeš imati 60€!

Pa prema pisanju The Suna, možda su čak i našli savršenog kandidata.

Izvješća su se pojavila prošlog tjedna i to da je Arsenalova hijerarhija namijenjena za Eddie Howea i Thomas Tuchela kao potencijalne nasljednike, ali, čini se da su Arsenalovi šefovi napravili menadžera Bournemoutha kao glavnu metu za poziciju menadžera sljedeće sezone.

Screenshot_15

UPLATI!
Howe je perfekcionist u svom poslu i njegov pristup je upadljivo sličan Wengerovom; oba su marljivi i bore se za lijep nogomet.

Isto se može reći za njihovo otvaranje prve tri utakmice ove sezone – izgubili su dvije i remizirali jednu – ali Bournemouthova klasa će na kraju da zasja.

Arsenalovi fanovi će imati svoje sumnje u vezi relativno neiskusnog menadžera, ali prema Howeu, on želi da ponovi Wengerov uspjeh.

[frontpage_news widget=”35136″ name=”Vijesti”]

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!