Besplatni savjeti, bonusi i preporuke za klađenje

Smjena Wengera na kraju godine: On je savršen kandidat

Smjena Wengera na kraju godine. Arsenal pronašao savršenog kandidata koji će zamijeniti Wengera. 2016. godina je označila 20 godina otkako je Arsene Wenger preuzeo Arsenal kao menadžer i po prvi put u karijeri. čini se nesigurnim da li će produžiti svoj boravak.

Smjena Wengera

Francuz ima ugovor u sjevernom Londonu koji ističe sljedećeg ljeta, ali je rekao da nema jamstva u odnosu na svoju budućnost, unatoč priči o novom ugovoru.

Doista, da je Wenger bio toliko očajan da ostane menadžer Arsenala i osjetio da je to pravi potez, on bi do sada već potpisao novi ugovor.

Ozbiljni razgovori se sada odvijaju na Emiratesu s obzirom na to ko bi mogao zamijeniti menadžera koji je revolucirao Arsenal i engleski nogomet što se toga tiče.

100€ BONUSA ZA IGRAČE IZ HRVATSKE!

200% BONUSA do 40€ za igrače iz Hrvatske, BIH, Srbije, Slovenije, Crne Gore i Albanije! Dakle ako otvoriš račun i uplatiš 20€ na računu ćeš imati 60€!

Pa prema pisanju The Suna, možda su čak i našli savršenog kandidata.

Izvješća su se pojavila prošlog tjedna i to da je Arsenalova hijerarhija namijenjena za Eddie Howea i Thomas Tuchela kao potencijalne nasljednike, ali, čini se da su Arsenalovi šefovi napravili menadžera Bournemoutha kao glavnu metu za poziciju menadžera sljedeće sezone.

Screenshot_15

UPLATI!

Howe je perfekcionist u svom poslu i njegov pristup je upadljivo sličan Wengerovom; oba su marljivi i bore se za lijep nogomet.

Isto se može reći za njihovo otvaranje prve tri utakmice ove sezone – izgubili su dvije i remizirali jednu – ali Bournemouthova klasa će na kraju da zasja.

Arsenalovi fanovi će imati svoje sumnje u vezi relativno neiskusnog menadžera, ali prema Howeu, on želi da ponovi Wengerov uspjeh.

[frontpage_news widget=”35136″ name=”Vijesti”]

Oznake: