NaslovnicaVijestiNajveći transfer promašaj u povijesti Arsenala pridružio se novom klubu nakon završetka...

Najveći transfer promašaj u povijesti Arsenala pridružio se novom klubu nakon završetka prijelaznog roka

Nicolas Pepe, koji se smatra najvećim promašajem u povijesti Arsenala, ima novi klub jer se jutros pridružio Bešiktašu, gdje je prošao liječnički pregled.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Pepe je pristao na transfer iz Arsenala u Bešiktaš, prema informacijama koje prenosi L’Equipe. Jutros je stigao u turski glavni grad gdje je prošao liječničke preglede i uskoro će potpisati ugovor.

Ovaj reprezentativac Obale Bjelokosti stigao je 2019. godine iz Lillea u Arsenal za 80 milijuna eura. Od tog trenutka njegova karijera je krenula nizbrdo, a bez sumnje ima osnova u tvrdnjama navijača da je on najveći promašaj ikada u klubu.

Kako prenosi L’Equipe, Arteta je presretan što je Pepe pronašao novi klub, a to mu je omogućio prijelazni rok u Turskoj koji traje do 15. rujna.

Još uvijek nema informacija koliko bi Pepe trebao koštati Bešiktaš. Budući da mu je preostala još samo jedna godina ugovora s Arsenalom, očekuje se da će ga pustiti za vrlo mali novac.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!