NaslovnicaVijestiSMRTNA OPASNOST NA STADIONU: Video otkriva katastrofalno stanje stadiona Napolija!

SMRTNA OPASNOST NA STADIONU: Video otkriva katastrofalno stanje stadiona Napolija!

Poznato je da je nogometna infrastruktura uključujući i stadione u našem regionu jedna od najlošijih na svijetu. Već smo naviknuti na katastrofalne uslove na travnjacima, stadionima u i oko prostorija kluba ali smo zatečeni kada otkrijemo da takvo stanje zapravo nije samo kod nas. U Italiji većina stadiona su na vrhunskom nivou, ali stadion Napolija je u katastrofalnom stanju.

Napoli je u posljednjih nekoliko godina jedan od najboljih klubova u Italiji, a više ili manje uspješno nastupa i u Europi. Njegovi navijači poznati su kao jedan od najvatrenijih u Europi, ali stadion na kojem Napoli igra domaće utakmica je nešto čime se zasigurno ne ponose.

>> TO JE TA RAZLIKA! Ronaldo bojkotvao ceremoniju jer nije osvojio nagradu, a Messi će uraditi ovo!

Stadion je u fazi raspadanja, infrastruktura je stara, a sada se šokantan snimak pojavi na internetu koji sve ovo potvrđuje. I još više od ovoga. Na snimku je prikazan dječak koji se nalazi na jednoj od tribina stadiona ( južnoj ili sjevernoj) koja se nalazi u gornjem dijelu stadiona, a odmah pored njega između stolica nalazi se velika rupa, kroz koje bi mogao pasti sa nekoliko desetina metara u provaliju.

[su_bet365_100bonus]

Posljedice bi bile katastrofalne i vjerujemo kako će nakon ovog snimka, uprava kluba reagovati i spriječiti tragediju.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Fenerbahče odlučio istupiti iz turske lige?

0
Fenerbahče, renomirani turski nogometni klub, iznio je u ponedjeljak svoje razmišljanje o eventualnom istupanju iz nacionalne lige nakon što su njegovi igrači brutalno napadnuti...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!