Besplatni savjeti, bonusi i preporuke za klađenje

Snajperisti će obezbjeđivati ovaj susret u Parizu

Francuska i Rusija igrat će sutra prijateljski susret od 21:00 na Stade de Franceu, a taj meč će sa krovova pariških zgrada obezbjeđivati elitna jedinica francuske službe za bezbjednost.

Snajperisti

Ovo je prvi meč reprezentacije Francuske na Stade de Franceu nakon incidenata 13. novembra prošle godine kada je ubijeno 130 ljudi, a te večeri se bombaš samoubica raznio ispred stadiona, a eksplozija bombe se čula čak i na stadionu nakon čega je zavladalo pantično stanje. Igrači nisu izlazili iz svlačionica stadiona sve do ujutru, dok policija i vojska nisu reagovali.

Nedavni teroristički napad zadesio je i Belgiju, tačnije glavni grad te države i sjedište Europske unije, Bruxelles kada je poginulo 34 osobe, a više od njih 300 je ranjeno. Svakako da je ovaj napad jedan veliki razlog više zbog čega francuska služba bezbjednosti posebno obezbjeđuje ovu utakmicu protiv Rusije, a učinit će sve kako se ne bi ponovili prošlogodišnji incidenti.

“Snajperisti će se nalaziti oko stadiona, a bit će angažovana i elitna jedinica francuske državne policije koja će moći intervenisati na stadionu ili u blizini”, rekao je zamjenik šefa za sigurnost u Parizu Laurent Simonin za BFM-TV.

Francuzi su u martu već odigrali jednu prijateljsku utakmicu, protiv Nizozemske u Amsterdamu koju su dobili 2-3, a sledeću će, kao što smo rekli, protiv Rusije u Parizu sutra, zatim protiv Kameruna krajem maja, a zadnju pred Europsko prvenstvno igrat će protiv Škotske 4. juna u Metzu.

[su_williamhill_bet10get20_mali]

Rusija je prekjučer slavila protiv Litvanije na svom terenu u Moskvi sa 3-0, a na programu, osim protiv Francuske, imaju utakmice protiv Češke prvog juna, te protiv Srbije petog juna. Za obje utakmice nije poznat stadion odigravanja.

Europsko prvenstvo počinje desetog juna i trajaće mjesec dana. Francuska je smještena u grupi A sa Albanijom, Rumunjskom, te Švicarskom, dok je Rusija u grupi B sa Engleskom, Velsom i Slovačkom.

Lionel Messi dao zeleno svjetlo

IZNENADIO SVE: Evo za koga je Lionel Messi glasao u izboru za FIFA najboljeg igrača svijeta!

Lionel Messi je dobio pohvale na svoj račun zbog odluke o dolasku na ceremoniju dodjele FIFA nagrada, koja se sinoć održala u Londonu, ali je u posljednjem trenutku ipak odustao ....

Dijon - Lyon

Dijon – Lyon: Najava sedmog kola Ligue 1

Dijon – Lyon igraju u srijedu u 19 sati na stadionu Gaston Gerard u Dijonu. Dijon u ovu utakmicu ulazi nakon remija sa Reimsom u gostima, dok Lyon ulazi nakon ....

Real Sociedad - Rayo Vallecano

Real Sociedad – Rayo Vallecano: Najava šestog kola španjolske Primere

Real Sociedad – Rayo Vallecano igraju večeras u šestom kolu Španjolske Primere u 21 sat na stadionu Anoeta u San Sebastianu. Real Sociedad u ovu utakmicu ulazi nakon pobjede u ....

LIVERPOOLA NIJE LAKO

LIVERPOOLA NIJE LAKO PREPASTI: Jurgen Klopp spreman platiti 110 milijuna funti za zvijezdu Wolvesa!

Liverpool nije lako prepasti sa velikom cijenom! Jurgen Klopp spreman platiti 110 milijuna funti za zvijezdu Wolvesa! Liverpool je ovog ljeta bio povezan sa zvijezdom Wolvesa Ruben Nevesom, ali nikada ....

Emery dovodi

EMERY DOVODI SENZACIONALNO POJAČANJE IZ FRANCUSKE: Pokazao se na Svjetskom prvenstvu i sada ga traže veliki europski klubovi!

Emery dovodi senzacionalno pojačanje iz Francuske. Pokazao se na Svjetskom prvenstvu i sada ga traže veliki europski klubovi! Arsenal navodno razmišlja o uspostavljanju kontakta sa Rennesom zbog potencijalnog transfera Ismaila ....

Oznake: