NaslovnicaVijestiSnajperisti će obezbjeđivati ovaj susret u Parizu

Snajperisti će obezbjeđivati ovaj susret u Parizu

Francuska i Rusija igrat će sutra prijateljski susret od 21:00 na Stade de Franceu, a taj meč će sa krovova pariških zgrada obezbjeđivati elitna jedinica francuske službe za bezbjednost.

Snajperisti

Ovo je prvi meč reprezentacije Francuske na Stade de Franceu nakon incidenata 13. novembra prošle godine kada je ubijeno 130 ljudi, a te večeri se bombaš samoubica raznio ispred stadiona, a eksplozija bombe se čula čak i na stadionu nakon čega je zavladalo pantično stanje. Igrači nisu izlazili iz svlačionica stadiona sve do ujutru, dok policija i vojska nisu reagovali.

Nedavni teroristički napad zadesio je i Belgiju, tačnije glavni grad te države i sjedište Europske unije, Bruxelles kada je poginulo 34 osobe, a više od njih 300 je ranjeno. Svakako da je ovaj napad jedan veliki razlog više zbog čega francuska služba bezbjednosti posebno obezbjeđuje ovu utakmicu protiv Rusije, a učinit će sve kako se ne bi ponovili prošlogodišnji incidenti.

“Snajperisti će se nalaziti oko stadiona, a bit će angažovana i elitna jedinica francuske državne policije koja će moći intervenisati na stadionu ili u blizini”, rekao je zamjenik šefa za sigurnost u Parizu Laurent Simonin za BFM-TV.

Francuzi su u martu već odigrali jednu prijateljsku utakmicu, protiv Nizozemske u Amsterdamu koju su dobili 2-3, a sledeću će, kao što smo rekli, protiv Rusije u Parizu sutra, zatim protiv Kameruna krajem maja, a zadnju pred Europsko prvenstvno igrat će protiv Škotske 4. juna u Metzu.

[su_williamhill_bet10get20_mali]

Rusija je prekjučer slavila protiv Litvanije na svom terenu u Moskvi sa 3-0, a na programu, osim protiv Francuske, imaju utakmice protiv Češke prvog juna, te protiv Srbije petog juna. Za obje utakmice nije poznat stadion odigravanja.

Europsko prvenstvo počinje desetog juna i trajaće mjesec dana. Francuska je smještena u grupi A sa Albanijom, Rumunjskom, te Švicarskom, dok je Rusija u grupi B sa Engleskom, Velsom i Slovačkom.

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!