NaslovnicaVijestiSneijder putuje u Premiership

Sneijder putuje u Premiership

Sneijder putuje u Premiership javljaju Turski mediji. Najbolji fudbaler Galatasaraya Wesley Sneijder na zimu mogao put engleskog Premiershipa, tačnije Londona!

Sneijder putuje

Za usluge sjajnog Holanđanina se navodno interesuje Jose Mourinho, koji bi u svom timu rado vidio ovog iskusnog fudbalera.

Prema pisanju turskog Fanatika, Chelsea je spreman platiti otkupnu klauzulu za Sneijdera, koji bi u tom slučaju već na zimu mogao preseliti na Stamford Bridge.

Ovaj 31-godišnjak je u svojoj karijeri nastupao za Ajax, Real Madrid, Inter i Galatasaray, u kojem boravi od januara 2013. godine.

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

(VIDEO) Pogledajte kako je Sandro Tonali namjestio svoj žuti karton protiv...

0
Nogometaš Sandro Tonali se suočava s ozbiljnim optužbama zbog sudjelovanja u kockarskim aktivnostima, što bi moglo rezultirati dugotrajnom suspenzijom iz nogometnih natjecanja. Tonali, talijanski...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!