NaslovnicaVijestiSock nakon duge borbe izbacio Dimitrova u 2. kolu Montreala

Sock nakon duge borbe izbacio Dimitrova u 2. kolu Montreala

Grigor Dimitrov izbačen je u 2. kolu ATP Montreala nakon što je od njega u tri seta bolji bio Amerikanac Jack Sock. Nakon dva sata i 28 minuta, 35. tenisač svijeta sa 4-6, 7-6(5), 7-5 savladao je 24-godišnjek Bugara.

OIR_resizer

Dimitrov je sjajno otvorio meč osvajanjem prvog seta sa 6-4. No, ipak nije uspio ostati hladne glave do kraja te je izgubio.

Bugar je u ovom trenutku daleko od idealne forme. Nedavno je prekinuo vezu sa Sharapovom, pukla je i suradnja s trenerom, a konačni udarac za njega bio je kada je Lendl odbio biti mu trener.

Za četvrtfinale Amerikanac će se boriti protiv najboljeg tenisača svijeta, Novaka Đokovića.

Najnovije vijesti

Ovo su termini polufinalnih utakmica Lige prvaka

0
Nakon odigravanja uzvratnih susreta četvrtfinala Lige prvaka, identificirani su polufinalisti natjecanja. U ždrijebu održanom u Nyonu 15. ožujka, određeni su potencijalni suparnici u polufinalnim...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!