NaslovnicaVijestiŠok na Otoku: Igrač Citya u Unitedu

Šok na Otoku: Igrač Citya u Unitedu

Šok na Otoku: Igrač Citya u Unitedu! Pep Guardiola će dopustiti svom igraču da se pridruži Manchester Unitedu kao zamjena za David De Geau koji napušta United te potpisuje za Real Madrid!

Igrač Citya u Unitedu

Izvješća u Španjolskoj tvrde da je De Gea, 26, već postigao usmeni dogovor sa Real Madridom, u transferu vrijednom 63 miliona eura, a kao njegova zamjena, vrijedna 30 miliona funti, spominje se golman Citya koji igra na posudbi u Torinu, Joe Hart. Hart je proveo deset godina u Manchester Cityu, djete je kluba, ali pred početak sezone je posuđen Torinu, jer Guardiola nije računao na njega te je doveo Brava iz Barcelone.
Engleska zvijezda – trenutno na posudbi u Torinu – rekao je kako bi rado potpisao za United te prešao na Old Trafford, te da ga ne zanima šta bi o tome mislili navijači Citya, a ni City mu neće praviti probleme ukoliko ga Mourinho zaista bude želio dovesti.

[su_bet365_live_koeficijenti]

 

Everton, Chelsea i Liverpool također su zainteresirani, ali Hart je jasno rekao da bi se želio vratiti u Manchester, u grad u kojem je odrastao. On i dalje ima dvije godine ugovora sa Cityem od 120.000 funti sedmično, a ako bi City želio, mogli bi ga odbiti prodati svojim gradskim rivalima. Hart je rekao da želi igrati u klubu u kojem će znati cjeniti njegove kvalitete a ne da ga otpišu kao što je to uradio Guardiola.

>> Igrač Chelsea pojačava United

De Gea je bio na rubu prijelaza na Bernabeu prije gotovo dvije godine prije nego što je u zadnjem minutu transfer roka propao posao. Španjolac je sada opet jasno dao do znanja da se želi vratiti u glavni grad Španije.
U međuvremenu, Hart može početi planirati povratak u Manchester, jer je vrlo izvjesno da će doći do ovog transfera.


Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno! Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!