NaslovnicaVijestiŠOK! Nekadašnja zvijezda Barcelone optužena zbog trgovine drogom

ŠOK! Nekadašnja zvijezda Barcelone optužena zbog trgovine drogom

ŠOK! Nekadašnja zvijezda Barcelone optužena zbog trgovine drogom! Policija je u Meksiku otkrila veću organizaciju koje je se bavila švercovanjem droge. U organizacije je sudjelovalo 22 osumnjičenih a ova vijest ne bi bila za sportsku rubruku da u toj organizaciji nema bivše zvijezde Barcelone.

Nekadašnja zvijezda Barcelone optužena zbog trgovine drogom

Riječ je o Rafi Marquezu, dugogodišnjem kapitenu Meksika i još uvijek aktivnom igraču nogometa. Jedna od ajvećih legendi meksičkog nogometa je između ostalog u svojoj karijeri čak 7 godina nosio dres španjlskog velikana u kojem je sakupio 163 utakmice.

>> Nekadašnji napadač Arsenala karijeru nastavlja u Americi

On je unatoč svojoj dobi od 38. godina još uvijek aktivni igrač ali i član meksičke reprezentacije, a nedavno je za ekipu nastupao na kupu Konfederacija. Branič, koji po potrebi može igrati i u veznoj vrsti trenutno je član Atlasa a vijest da je upleten u jednu od najvećih kriminalnih organizacija u Meksiku koja se bavi švercom droge je veliki odjeknul aje Meksikom i prouzrokovala veliki šok među stanovništvom, jer Mwrquez u Meksiku ima status božanstva.

[su_live_koeficijenti]

“Saznao sam da je moje ime upleteno u kriminalnu organizaciju koja se bavi trgovinom drogom. Kategorično odbacujem svaku mogućnost da sam povezan sa tom strašnom i zločinačkom organizacijom. Odmah ću angažovati advokate koji će početi sa procedurom jer odmah želi da operem svoje ime, koje nema nikakve veze sa drogom. Ja sam sportista i takvo nešto za mene je nepojmljivo.” rekao je Marquez u obraćanju na nacionalnoj televiziji Meksika.


Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno! Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!