NaslovnicaVijestiTRANSFER GLASINE: Šok u Madridu - Ronaldo napušta klub, Liverpool novog golmana...

TRANSFER GLASINE: Šok u Madridu – Ronaldo napušta klub, Liverpool novog golmana dovodi ponovo iz Njemačke, Inter i Tottenham prave razmjenu nogometaša

Na Otoku je već počeo, a u većini ostalih evropskih zemalja počinje u toku Svjetskog prvenstva. Ovaj ljetni transfer rok bi trebao da bude najzanimljiviji do sada a s obzirom na to da glasine o transferima najskupljih igrača već kruže neko vrijeme, ovo ljeto možemo očekivati  nekoliko spektakularnih transfera. Na našem portalu svakodnevno, kao i do sada, prenosit ćemo najvažnije vijesti sa transfer tržišta. Udobno se smjestite, transfer groznica počinje.

TRANSFER GLASINE

Cristiano Ronaldo nogometaš Real Madrida je donio “konačnu odluku” da napusti klub, javlja Record. Izvori navode da Los Blancosi ne žele dati novi ugovor osvajaču Zlatne lopte, te nogometašu koji je pomogao da klub dođe do treće uzastopne titule Lige prvaka prošlog mjeseca. Paris Saint-Germain je nova moguća destinacija za napadača, koji bi također mogao otići u Englesku ili Italiju.

>> VELIKO POJAČANJE: Barcelona za nogometaša Bayerna nudi 50 miliona i Lucasa Dignea

Liverpool se pridružio popisu zainteresiranih klubova za Bernd Lena vratara Bayer Leverkusena, objavio je Bild. Budući da je Bayer doveo Lukasa Hradeckyja iz Frankfurta, Leno više neće biti jedini izbor kluba među stativama, što znači da Lenoov ugovor do 2020. ne bi trebao predstavljati ogroman problem za transfer. Izvješće sugerira da bi ponuda od 25 milijuna eura mogla biti dovoljna za zaključivanje posla.

[su_bet365_100_bonus]

Inter želi dovesti nogometaša Tottenhama Mousa Dembelea i nadam se da će dio razmjene u koju bi trebao biti uključen Joao Mario biti dovoljan da zadovolji ukuise Spursa, izvještava Corriere Dello Sport. Dembele je odlučilo da je vrijeme da napusti fizičku zahtjevnu Premier ligu, a za njega je pokazalo interes i nekoliko kineskih klubova. Spursi žele  30 milijuna eura, dok je to previše bogatom klubu iz Serie A, te se Inter nada da će Mario, koji se dobro snašao na posudbi u West Hamu, omekšati čelnike Tottenhama.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!