NaslovnicaVijestiŠOK ZA KAPITENA HRVATSKE: Luki Modriću prijeti do 5 godina zatvora, optužbe...

ŠOK ZA KAPITENA HRVATSKE: Luki Modriću prijeti do 5 godina zatvora, optužbe su vrlo ozbiljne!

Protiv kapitena Hrvatske nogometne reprezentacije i člana Real Madrida Luke Modrića pokrenuta je optužnica za lažno svjedočenje tijekom  suđenja savjetniku Dinama Zdravku Mamiću. Optužnicu je danas podnijela Tužiteljstvo iz Osijeka, gdje se i vodi postupak protiv Mamića.

Luki Modriću prijeti

Modrić je ptužen da je prošle godine 13. lipnja na sudu u Osijeku „svjesno lažno svjedočio” oko svojih ugovora za profesionalno igranje nogometa, objavljeno je na web stranici tužilaštva. Izjave Modrića pred istražiteljima u 2015. godini i svjedočenja na sudu prošle godine razlikovali su se, što je tužiteljstvo procijenilo kao kazneno djelo lažnog svjedočenja.

>> Sve za nacionalnu zvijezdu: Zbog Neymara bolnica će se transformisati u luksuzni hotel

Modrić se žalio na detalje financijskog dijela njegova ugovora, koji propisuje raspodjelu novca od prodaje u druge klubove u omjeru 50:50 između njega i Dinama. Na sudu je rekao da je aneks ugovora potpisao svaki put kada je produžio ugovor, a nakon toga ponovno nakon svakog transfera u novi klub zbog navodnih promjena bankovnog računa, na koji mu je trebao biti uplaćen novac.

[su_bonus]

Tužiteljstvo ističe da takvo Modričevo svjedočenje nije točno jer je potpisao anekse u vrijeme kada je već igrao u novom klubu i nakon što je uplaćen novac za njegov transfer a istodobno, cijeli iznos završio je u Dinamu. Kontroverzan je uglavnom Modrićev prelazak iz Dinama u Tottenham 2008. godine a tužilaštvo smatra da su Zdravko Mamić i još tri optuženika oštetila Dinam za više od deset milijuna eura.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Sprema se drugi najveći transfer u povijesti nogometa: PSG i Barcelona...

0
Le Parisien izvještava da će PSG u ljetnom prijelaznom roku pokušati dovesti Laminea Yamala, najveći talent Barcelone koji ima otkupnu klauzulu od milijardu eura. Razumije...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!