NaslovnicaVijestiŠOKANTAN potez moskovskog Torpeda, zbog navijača PROTJERALI igrača iz kluba!

ŠOKANTAN potez moskovskog Torpeda, zbog navijača PROTJERALI igrača iz kluba!

Samo nekoliko dana nakon završetka Svjetskog kupa iz Rusije dolazi vijest o rasističkom skandalu. U središtu je moskovski klub Torpedo.

ŠOKANTAN potez

Ruski član treće lige prije nekoliko danaa angažovao je tamnoputog igrača Erving Botako-Yoboma, a zatim uslijed velikog pritiska navijača istom dodijelio otkaz. Da bi imali čisti klub sa samo bijeloputim igračima, vodećim ljudim kluba jasno su do znanja dali navijači kluba koji su prijetnjama i uvredama dobili rat. Nisu prestajali dok nisu uspjeli uz namjeri jer je 19-godišnji nogometaš, koji je rođen u Moskvi, a ima afričke korijene, dobio otkaz nakon samo nekoliko dana. Ovom mladiću nije pomoglo što je i u mlađim kategorijama već igrao za ovaj klub.

>> Eusebio Di Francesco otkrio što je rekao Alissonu Beckeru nakon što mu je Brazilac poručio da napušta Romu!

Predsjednica Jelena Jelenceva dala je priliku navijačima, ali je u javnosti pokušala prikazati događaj u potpuno drugačijem svjetlu. Prema njoj boja kože nije kriterij prema kojem klub sastavlja ekipu. „Kad smo se dogovarali sa njegovim bivšim klubom dogovorili smo besplatni transfer. Tada su nam poslali zahtjev za naknadu, što kao rezultat jasno definirane politike kluba ne možemo učiniti. ”

[su_bet365_100bonus]

Predsjednik sindikata nogometaša Aleksandar Zotov ne vjeruje ovoj izjavi i snažno osuđuje potez Torpeda. “Svjetsko prvenstvo u Rusiji je u naš nogometu stvarno unijelo pozitivne promjene, ali idioti su još uvijek ovdje. Osobe s ograničenim pogledom na svijet postoje u svakoj zemlji.”


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!