NaslovnicaVijestiŠOKANTAN TRANSFER NA POMOLU: Barcelona kupuje u Arsenalu - spremni platiti 70...

ŠOKANTAN TRANSFER NA POMOLU: Barcelona kupuje u Arsenalu – spremni platiti 70 milijuna eura!

Real Madrid i Barcelona su navodno zainteresirani za potpisivanje napadača Arsenala Pierre-Emerick Aubameyanga.

ŠOKANTAN TRANSFER

Gabonski internacionalac je sastavni dio Topnika od kako im se pridružio iz Borussije Dortmund prošlog siječnja. Do sada je Aubameyang postigao 50 golova dok je pružio i 12 asistencija u 80 nastupa na svim natjecanjima.

Prema pisanju Daily Stara, Barcelona i Real Madrid su zainteresirani za 30-godišnjeg napadača, ali prvi u redu za nejgov potpis su Katalonci.

Liverpool – Napoli: Borba za prvu poziciju u skupini E Lige prvaka!

Aubameyang čiji ugovor istječe 2021. godine, prema Transfermarktu trenutno vrijedi 70 milijuna eura. Mirror je tvrdio prije nekoliko dana da je napadač odgodio pregovore o novom ugovoru zbog interesa Barcelone.

Arsenal se trenutno nalazi u teškoj situaciji, budući da su osmi na tabeli Premier lige, a njihova najbolja šansa da se kvalificiraju za Ligu prvaka sada je osvajanje Europske lige. Aubameyang je jedan od igrača na koje se Topnici oslanjaju da će preokrenuti njihovu situaciju i sigurno će ga pokušati zadržati nekoliko godina. Međutim, transfer u Barcelonu teško će odbiti, pogotovo kada kapetan Topnika može biti starter, nakon što Luis Suarez ode, jer ima 33 godine.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!