NaslovnicaVijestiŠOKANTAN TRANSFER NA POMOLU: Jose Mourinho dovodi svoje prvo pojačanje kada se...

ŠOKANTAN TRANSFER NA POMOLU: Jose Mourinho dovodi svoje prvo pojačanje kada se završi talijanska Serija A

Ljetni prijelazni rok se otvara u četvrtak i izvješća o potencijalnom prvom pojačanju Manchester Uniteda se pojačavaju, a njihova transfer meta je blizu napuštanja svog trenutnog kluba.

ŠOKANTAN TRANSFER

Sa Jose Mourinhom, koji je ove sezone uglavnom igrao sa Ashley Youngom na lijevom beku, to je područje koje menadžer ozbiljno mora pojačati prije početka sljedeće sezone.

Ashley Young je igrao vrlo dobro, ali on nije branič i uopšte ne igra na toj poziciji, ali dobro se snašao i za to ga treba pohvaliti.

Nažalost, Luke Shaw nije uspio uvjeriti Mourinha da je dovoljno dobar da igra u prvoj postavi i ulozi lijevog beka, a sada je budućnost Engleza u stvarnoj sumnji, kao što navodi Give Me Sport.

To vodi do Manchester Uniteda do njihovog primarnog transfer cilja ovog ljeta. Juventusov i Brazilov Alex Sandro, koji je, unatoč tome što se smatra svjetskom klasom, ostao bez Svjetskog prvenstva, jer nije uvršten u momčad koja ide na Svjetsko prvenstvo u Rusiju.

Prema Calciomercatou, vjeruje se da će Sandro napustiti torinske divove, jer ne samo da mora potpisati obnovu ugvoora, ali se tvrdi da su prvaci Serije A razmišljali o pojačanjima koje bi ga zamijenili.

The Times je nedavno tvrdio da je ugovor vrijedan 50 milijuna funti, sa Sandrom koji bi se pridružio nakon završetka domaćih sezona u Engleskoj i Italiji.

Kao što svi znamo, Brazilska momčad je imenovana za Svjetsko prvenstvo, ali Alex Sandro nije među odabranim igračima.

Alex Sandro se Juventusu pridružio za 26 milijuna eura, gdje je potpisao ugovor od pet godina. Svoj debi je napravio 12. rujna 2015. godine u remiju protiv Chieva u Seriji A (1-1).

Alex Sandro je došao iz Primeira Lige, točnije Porta, u koji je po prvi put došao 2011. godine za 9.6 milijuna eura iz Deportivo Maldonada.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!