NaslovnicaVijestiŠOKANTAN TRANSFER NA POMOLU: Perez iskorištava osjetljivu situaciju i dovodi zvijezdu Liverpoola!

ŠOKANTAN TRANSFER NA POMOLU: Perez iskorištava osjetljivu situaciju i dovodi zvijezdu Liverpoola!

Šokantan transfer na pomolu. Perez iskorištava osjetljivu situaciju i dovodi zvijezdu Liverpoola! Predsjednik Real Madrida Florentino Perez navodno razmišlja o šokantnom iskorištavanju ‘osjetljive’ situacije između Mohamed Salaha i Liverpoola.

Šokantan transfer

Kao što je zapaženo od strane Sky Sportsa, Salah je u nevolji sa svojim klubom, nakon što su ga Redsi prijavili policiji za korištenje svog telefona tijekom vožnje.

Čini se da je predsjednik Madrida, Florentino Perez svjestan situacije i želi je iskoristiti u pokušaju da namami Salaha na Bernabeu, piše Don Balon.

Španjolski mediji navode da je takav posao teško vjerojatan, međutim, egipatski internacionalac je također vrlo sretan na Anfieldu i nije spreman igrati sa kapetanom Sergiom Ramosom.

[su_bet365_koeficijenti]

Sergio Ramos i Mohamed Salah su imali duel u finalu Lige prvaka, duel koji je presudio Salahu u toj utakmici, nakon čega je izašao sa terena i nije mogao nastaviti.

Taj duel mu je uskratio šansu da napravi svoj uticaj u najvećoj utakmici svoje karijere nakon sezone njegovog života.

Salah je postigao 44 gola na svim natjecanjima, uzimajući nagradu PFA igrača godine i nagradu Zlatne kopačke u Premier ligi.

Nema sumnje da bi 26-godišnjak bio izvrsno pojačanje za Los Blancose nakon što su ovog ljeta prodali Cristiana Ronalda u Juventus, ali to je zasigurno preambiciozan transfer, jer Salah sigurno neće željeti otići sa Anfielda.

[su_bet365_100bonus]

No, možda je ta situacija sa Redsima i prijavom za korištenje telefona u vožnji delikatnija nego što izgleda.

Još jedna činjenica koja ne ide na ruku Florentino Perezu je ta da bi Liverpool morao tražiti zamjenu tek u siječnju, jer je prijelazni rok za Engleske klubove završio prošlog tjedna.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Arsenal donosi revolucionarnu promjenu: Uklanja tradicionalni grb sa dresa

0
Nogometni klub Arsenal najavio je iznenađujuću promjenu za nadolazeću sezonu, nakon što su odlučili ukloniti dugogodišnji tradicionalni grb s domaće garniture dresova. Umjesto ikoničnog...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!