NaslovnicaVijestiŠOKANTAN TRANSFER: Zvijezda Chelseaja želi u Manchester City nakon pristupa Pep Guardiole

ŠOKANTAN TRANSFER: Zvijezda Chelseaja želi u Manchester City nakon pristupa Pep Guardiole

Chelseajev napadač i najbolji igrač Eden Hazard navodno je otvoren za šokantan transfer u velikog rivala u Premier ligi Manchester Cityja nakon pristupa iz kluba.

Šokantan transfer

Pep Guardiolina ekipa će sigurno osvojiti titulu ove sezone i to na vrlo lagan način i on već planira sljedeću sezonu, jer želi izgraditi momčad ispunjenu talentima svjetske klase.

Prema riječima Dona Balona, Eden Hazard je jedan od igrača na Guardiolinom radaru nakon što nije uspio potpisati Alexis Sancheza iz Arsenala u siječnju, dok je čileanski internacionalac umjesto Cityja otišao u Manchester United.

[su_no1forfootball]

Njihovo izvješće navodi kako je uspostavljen kontakt sa predstavnicima 27-godišnjaka i da je otvoren za potencijalni prelazak na Etihad stadion.

Eden Hazard izgleda kao idealan igrač za Manchester City u ulozi ofanzivnog veznjaka, slično Sanchezu u mogućnosti da djeluje i po krilima, kao broj 10 ili u napadu.

Belgijski internacionalac je osvojio dvije titule sa Chelseajem i dobio je nagradu za PFA Igrača godine 2014/15, tako da sada osjeća da je vrijeme za nove izazove, kako se čini da Plavci idu unatrag ove sezone.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

Kako stvari stoje, Chelsea ima pet bodova manje od četvrtoplasirane ekipe u Premier ligi, tako da bi mogli propustiti i Ligu prvaka sljedeće godine, a Don Balon navodi da Hazard želi da poveća svoje mogućnosti i naginje se prema Cityju, čak i pored Real Madridovog interesa u ovom trenutku.

To bi bez sumnje bio ogroman udarac za ekipu iz zapadnog Londona, koji su navikli da zadržavaju velike zvijezde nakon što su uživali sa toliko uspjeha pod vodstvom Romana Abramovića.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!