NaslovnicaVijestiOTKRIVENI ŠOKANTI DETALJI O SMRTI ASTORIJA: "Nije umro u SNU, umro je...

OTKRIVENI ŠOKANTI DETALJI O SMRTI ASTORIJA: “Nije umro u SNU, umro je u MUKAMA!”

Početkom marta, tačnije 4. marta nogometni svijet a posebno Italija su ostali u šoku. Kapiten Fiorentine i reprezentativac Italije, 31-godišnji Davide Astori pronađen je mrtav u hotelskoj sobi, jedan dan prije utakmice njegove Fioretnine protiv Udinesea. Iako se mislilo da je umro u snu, najnoviji detalji otkrivaju suprotno.

DETALJI O SMRTI ASTORIJA

Do sada se vjerovalo da je kapetan Fiorentina Davide Astori preminuo u snu. Zbog svog posebnog medicinskog stanja, srce je polako počeo slabije kucati i na kraju se u potpunosti zaustavilo. Također se pretpostavljalo da bi se, ako bi se nešto tako slično dogodilo u budnom stanju, da nesretna osoba ne bi ni u jednom trenutku bila svjesna ničega, te da bi se osjećao kad da bi jednostavno zaspao zauvijek.

>> REAL POBJEDIO BARCELONU: Madriđani ponudili 15 miliona više i dogovorili transfer veznog nogometaša

No, dugotrajna istraga talijanskog tužiteljstva sve je to opovrgla i izdala nove navode o smrti Astorija, koji su u najmanju ruku šokantni.

[su_bet365_100_bonus]

Konačni rezultati govore kako se nešto sasvim drugačije dogodilo. Kako su istraživanja utvrdila, Astorijevo srce je počelo ku catiprebrzo suprotno od onoga što se mislilo, a što je prouzrkovalo da se je nogometaš probudio u velikoj panici. Pokušao si je pomoći, tražio je spas i izlaz i nastale situacije, za što nije imao nikakve realne mogućnosti. Agonija je navodno trajala nekoliko minuta, a istražitelji su uvjereni da bi Astorijev život bio spašen da je zajedno sa njim u sobi bio još neko.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

 

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!