NaslovnicaVijestiŠokantna ispovijest Manuela Neuera: "Ukoliko se ovo dogodi, morat ću završiti karijeru"

Šokantna ispovijest Manuela Neuera: “Ukoliko se ovo dogodi, morat ću završiti karijeru”

Vratar Bayerna i njemačke reprezentacije, svojom izjavom šokirao je nogometnu javnost. Jedan od najboljih golmana na svijetu u posljednjih nekoliko godina, Manuel Neuer, već duže vremena je povrijeđen. Na početku su iz Bayerna objavili kako će sa terena biti odsutan najviše dve mjeseca, da bi Neuer zapravo propustio cijelu sezonu do sada.

ispovijest Manuela Neuera

Za mnoge najbolji golman na svijetu, još od 16. septembra nije odigrao niti jednu jedinu minutu za Bayern. Do povrede je sakupio sedam nastupa da bi ga nakon toga na golu zamijenio Sven Ullreich. Neur ima problema sa vrlo neugodnom ozljedom, a narednih dana mogao bi se vratiti u narmalni trenažni proces, što znači da ga uskoro možemo očekivati između stativa Bavarskog kluba.

>>Iz Tottenham Hotspura poručili koliko traže za Tobyja Alderweireldea

“Konačno ću biti na svježem zraku”, pošalio se Neuer, ali njegovo otkriće o kakvoj je povrijedi zapravo bilo riječ, je sve samo ne šala. Govorio je o tome koliko mu je štete prouzrokovala povreda, kakav je bio oporavak te kako je cijela situacija još uvijek vrlo neugodna.

[su_bonus]

“Želim biti spreman za Svjetsko prvenstvo i očito ću uspjeti, ali pazite, moj povratak na teren neće biti normalni povratak, jer za mene bilo kakva povreda stopala značio kraj moje karijere. Takva povreda se više ne smije ponoviti “, priznao je 31-godišnjak i zabrinuo sve navijače Bayerna, kao i navijače reprezentacije Njemačke ali i sve ljubitelje nogometa, jer preran odlazak u mirovinu bi znači veliki udarac za cijelokupni nogomet.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!