Besplatni savjeti, bonusi i preporuke za klađenje

Šokantna ispovjest: Oca zvijezde Arsenala maltretirali u beogradskom zatvoru

Arsenalov igrač Granit Xhak agovorio je u razgovoru  za Guardian o dramatičnom i traumatskom životnom iskustvu svog oca Ragipa koji je kao politički zatvorenik u bivšoj Jugoslaviji proveo tri i pol godine iza rešetaka.

Oca zvijezde Arsenala

“Koliko ja znam, prvih nekoliko mjeseci u zatvoru još uvijek je bilo u redu. Zatim su počeli da ga tuku” započeo je Granit Xhaka pričati priču o ocu.

Njegov otac bio je optužen da je 1986. godine bio na demonstracijama u Beogradu. Dvadesetdvogodišnjak je tada bio student na Sveučilištu u Prištini, a nakon što je uhićen, osuđen je na šest godina zatvora. Također je dijelio ćeliju s još četiri zatvorenika, i mogao je napustiti ćeliju samo jednom dnevno i to na deset minuta.

“Kao njegovog sina, njegova priča me je pogodila i negdje duboko je usidrena u srcu. Kamo god idemo zajedno, zamolim ga da mi opet priča o tome, ali još uvijek ne mislim da mi je sve otkrio. Uvijek postoje trenuci tišine kada mi se čini da proguta riječi i ne otkriva mi čitavu istinu. Možda je sve jednostavno previše bolno i ne želi nas opterećavati time. ”

>> Newcastle dobiva novog vlasnika: Stigla ponuda od 300 milijuna funti

Granit kaže da je njegov otac bio ponosan građanin Kosova koji se borio u korist prava svog naroda.

“Nije bio jedini, mnogi su bili uhićeni, poput očevog strica, koji je dobio 15 godina”, kaže nogometaš Arsenala koji veoma poštuje i svoju majku. “Imam nevjerojatno poštovanje prema njoj. Ona i moj otac bili su zajedno samo tri mjeseca kada je on uhićen, ali ona ga je čekala tri i pol godine. Moja mama je izuzetna osoba.

“Kad je otac 1990. godine zajedno sa njegovim stricem napustio zatvor, oni su emigrirali u Švicarsku, gdje se je rodio Taulant 1991. godine, a godinu dana kasnije rođen je Granit.

Prvi je veznjak Basela i reprezentacije Albanije, a drugi je veznjak Arsenala i Švicarske.

“Otac mi je pokazao što je mentalna moć, čvrstoća. Bio je naš idol, glumac koji nam je pokazao da moramo biti jaki ako želimo nešto učiniti u našem životu ili uspjeti. ”


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Oznake: