NaslovnicaVijestiŠOKANTNA ISPOVJEST! Øvrebø progovorio nakon devet godina: To nije bila moja noć!

ŠOKANTNA ISPOVJEST! Øvrebø progovorio nakon devet godina: To nije bila moja noć!

Navijači Barcelone su ga već zaboravili, a navijači Chelseaja još uvijek imaju noćne more. Da li vam ime Tom Henning Øvrebø govori nešto? Gospodin je Norvežanin. I gospodin je nogometni sudac. Øvrebø je sudio u uzvratu polufinala Lige prvaka u sezoni 2008/09, točnije 6. maja u Londonu. Rivali su bili – da, pogodili ste – Chelsea i Barcelona.

Øvrebø progovorio

Nakon prve utakmice u u katalonskoj prijestonici koja je završila bez pogodaka, u revanšu na Stamford Bridgeu Michael Essien je već u 9 minuti doveo Engleze u vodstvo. Vodstvo je trajalo do treće minute sudačkog produžetka, kada je izjednačio Andres Iniesta. Barcelona se plasirala u veliko finale, a onda na Olimpicu u Rimu sa 2:0 porazila Manchester United i postala prvak Europe.

>> Robbie Fowler otkrio zašto se Paul Pogba trenutno pati u Manchester Unitedu

Nakon gotovo devet godina, Marca je objavila intervju s Ørebrebom, psihologom. „Nakon utakmice stanje je bilo prilično loše, morao sam čak i pobjeći iz hotela,” otkrio je norveški sudac i nastavio: “Ne sudim više. Istina je da savjetujem svoje kolege, pogotovo u psihološkom aspektu, ali u nogometu me više nema. Dosta mi je svega. Morao sam raditi subotom i nedjeljom, a sada imam više slobodnog vremena. ”

Kada je novinar postavio pitanje o suđenju na tom meču, Øvrebø je priznao da nije dobro sudio i svjestan je toga. “Ponekad niste na razini na kojoj bi trebali biti. Igrači i treneri također griješe. Nisam ponosan na moje izdanje, tada. To jednostavno nije bio moj dan.”

[su_bonus]

Norvežanin je gledao i ponovljeni snimak utakmice: “Ja sam uvijek gledao snimke svojih utakmica, jer sam htio iz njih nešto naučiti. Te večeri sam stvarno napravio neke pogreške, ali ja sam po drugoj strani ponosan na sve drugo što sam učinio u mojoj karijeri.” Øvrebø se oprostio od suđenja još 2013. godine a sada radi kao savjetnik u Norveškoj.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

 

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!