NaslovnicaVijestiŠokantne tvrdnje Cristiana Ronalda

Šokantne tvrdnje Cristiana Ronalda

Vjeruje se da je Ronaldo iznio šokantne tvrdnje o ‘novom izazovu’. Nakon šest godina u Real Madridu, Ronaldo je odlučio potražiti ‘novi izazov’, a Manchester United je u stanju visoke pripravnosti. Mirror javlja da je Portugalska zvijezda spremna za sljedeće poglavlje u svojoj karijeri i sprema se da napusti Bernabeu sljedećeg ljeta.

Cristiano Ronaldo

‘Crveni Đavoli’ su često pokušavali vratiti 30-godišnjaka na Old Trafford i nije im uspjevalo, no sada imaju veliku šansu da to urade u 2016. godini.

Navodno, Real će tražiti novi svjestki rekord i naknadu od 90 miliona funti da bi njihov broj 7. otišao, ali izvori navode da bi 70 miliona funti bilo mnogo realnije.

Mirror dalje kaže da bi pobjednik tri Ballon d’Or-a najradije otišao u PSG, koji navodno spremaju svjestski rekord u ponudama za Ronalda.


Ronaldo je postigao nevjerovatan uspjeh otkako je otišao iz Manchestera 2009. godine i nalazi se na rubu da postane najbolji strijelac Real Madrida svih vremena.

Nakon što je postigao 321 gol u 305 utakmica, Portugalski kapiten je dva pogodka iza Raulovog rekorda.

Ronaldo će napuniti 31 godinu narednog ljeta i napustiti Bernabeu kao najbolji strijelac Real Madrida bi bio idealan završetak tog dijela njegove karijere. Naravno, želio bi dodati još koji pehar u tu kolekciju.

Manchester United i PSG imaju finansijske mogućnosti da dovedu zvijezdu Real Madrida. No, Ronaldo je na pogrešnoj strani tridesetih i približava se završna godina njegovog ugovora, i ovo bi također mogla biti zadnja šansa za Real da ga proda po njegovoj punoj cijeni.
Kladjenje forum
[touchcarousel id=’1′]

Najnovije vijesti

TIP DANA – Četvrtak 25.4: Brighton vs Manchester City

0
Za današnji tip dana smo pripremili utakmicu između Brightona i Manchester Cityja u Premier ligi. Ukoliko želite više besplatnih tipova posjetite nas na Svijet Kladjenja...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!