NaslovnicaVijestiŠokantne vijesti sa otoka: Ranieri dobio otkaz samo devet mjeseci nakon osvajanja...

Šokantne vijesti sa otoka: Ranieri dobio otkaz samo devet mjeseci nakon osvajanja povijesne titule

Šokantne vijesti sa otoka! Claudio Ranieri je dobio otkaz kao menadžer Leicestera u četvrtak navečer, devet mjeseci nakon što je odveo klub na vrh Premier lige i podigao prvi trofej u njihovoj 133-godišnjoj povijesti.

Šokantne vijesti

Ranieri se vratio iz Seville u popodnevnim satima kako bi se sastao sa direktorom nogometa u Leicesteru Jon Rudkinom u nemilosrdnom potezu koji je iznenadio nogometni svijet kao i njihovo osvajanje naslova.

65-godišnjak se borio sa slabašnom formom obrane naslova, zbunjujući igrači s taktikom i izborom tima i navodno marginaliziranjem osoblja, ali Leicesterovi vlasnici se i dalje suočavaju sa ozbiljnim kritikama nakon što su najavili da će podržati talijanskog stručnjaka. Ranije ovog mjeseca su izdali priopćenje u kojem je pružena čvrsta podrška Ranieriju, ali poraz od Swanseaja je ozbiljno uznemirio hijerarhiju kluba i prisilio ih na brzo preispitivanje.

[su_euro_soccer_bonus]

Sa Leicesterom, koji je samo jedan bod ispred zone ispadanja, klub je očajnički reagovao u pokušaju da izbjegne ispadanje u Championship. Odluka dolazi za manje od 24 sata, nakon što je Leicester poražen od Seville u Ligi prvaka u prvoj utakmici. No, taj poraz nije nimalo loš, jer su dali gol u gostima.

Guus Hiddink, bivši menadžer Chelseaja i Nigel Pearson – otpušten od Leicestera u lipnju 2015. su kako saznajemo uzeti u obzir kao zamjena za Ranierija, a tu je također i potpora za Craig Shakespearea, asistena, koji bi mogao preuzeti klub ostatak sezone.

[su_bet365_200_bonus_veliki]

No, odlazak Ranierija će sigurno polarizirati mišljenja, iako mu je ova druga sezona zaista loša. Gary Lineker, bivši Leicesterov napadač na Twitteru je iznio svoje mišljenje: “Nakon svega što je Claudio Ranieri učinio za Leicester City, da ga smijene u ovom trenutku je neobjašnjivo, neoprostivo i zaista srceparajuće tužno.”

Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Navijači Hajduka na mostu okačili poruku za Livaju

0
Marko Livaja, dugogodišnji favorit navijača Hajduka, odjednom se našao u središtu kritika. U nedjelju je postao tragičar Hajduka na utakmici protiv Lokomotive, gdje je...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!