NaslovnicaVijestiŠOKANTNI PRIZORI NA TERENIMA U RUSIJI: Medvjed aplaudirao i dodao loptu sucu

ŠOKANTNI PRIZORI NA TERENIMA U RUSIJI: Medvjed aplaudirao i dodao loptu sucu

Šokantni prizori iz Rusije pokazuju kako medvjed daje loptu sucu prije utakmice u trećoj diviziji ruskog nogometa. Nepotvrđena izvješća tvrde da je to bila proba kako bi se vidjelo da li medvjed može izvesti loptu na Svjetskom prvenstvu ovog ljeta.

ŠOKANTNI PRIZORI

Budimo iskreni, da je cijela igračka maskota u nogometu trebala nešto malo drugačije, ali ipak nismo sigurni da li je to baš ovo što Rusi pokušavaju učiniti.

Snimke su preplavile interenet i one pokazuju momenat kada je medvjed doveden na teren u trećoj ruskoj nogometnoj ligi u utakmici između Mashuka-KMV i FC Angusht Nazrana tijekom vikenda, gdje je bio zadužen da preda loptu sucu.

Stojeći na stražnjim nogama, mevjed je držao loptu dok je stajao pored terena, trenutak prije nego što je utakmica trebala početi. Dok sudac uzima loptu iz životinjskih kandži, medvjed se pridružuje pljesku publike.

Video pogledajte ispod:

[su_bonus]

Razumljivo, prizor mjedvjeda koji se koristi na ovaj način neće dobro proći kod ljubitelja životinja koji gledaju snimke. Još gore, neka izvješća ukazuju na to da je medvjed dobio ovaj zadatak da se vidi da li se može koristiti na otvaranju Svjetskog prvenstva kasnije ovog ljeta.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!