NaslovnicaVijestiŠOKANTNO: Čak 10 igrača Real Madrida će biti "protjerano" na kraju sezone

ŠOKANTNO: Čak 10 igrača Real Madrida će biti “protjerano” na kraju sezone

Iako su treći u ligi sa tri boda zaostatka za vodećom Barcelonom i u osminu su finala Lige prvaka, Rafa Benitez pod velikim je pritiskom. Mediji javljaju da je bivši trener Liverpoola pred otkazom jer su se igrači okrenuli protiv njega.

OIR_resizer

No, hoće li on biti jedan od onih koji će napustiti Santiago Bernabeu 2016. godine?

Danas je objavljena duga lista igrača koje će Perez ‘protjerati’ iz Real Madrida na kraju sezone, a među njima je i Portugalac Cristiano Ronaldo.

Prema pisanju El Chiringuita, trener Rafa Benitez biti će prvi koji će biti protjeran i to možda čak ovog mjeseca, a na izlaznim vratima još bi trebali biti i Cristiano Ronaldo, Karim Benzema, Toni Kroos, Isco, Jese Rodriguez, Keylor Navas, Denis Cheryshev, Alvaro Arbeloa i Sergio Ramos.

 

Bila bi to zasigurno velika promjena. No, isti medij javlja kako se Florentino Perez u budućnosti planira okrenuti mlađim igračima.

[su_bet365_watch_live_football_mali]

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

 

 

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!