NaslovnicaVijestiŠokantno otkriće predsjednika Barcelone: Nemamo novca za pojačanja

Šokantno otkriće predsjednika Barcelone: Nemamo novca za pojačanja

Šokantno otkriće predsjednika Barcelone: Nemamo novca za pojačanja! Katalonski velikan Barcelona iza sebe ima rekli bi smo slab transfer rok. Od Barcelone smo navikli da bude vodeća u bitkama ili da je bar konkurentna na transfer tržištu, ali ovog ljeta to nije tako. Od zvučnijih imena u tim je stigao desni bek Nelson Semedo, a Marco Veratti je sve dalje i dalje od Nou Campa što je i potvrdio i predsjednik Bace, ali izgleda da je otkrio više nego što je htio.

Nemamo novca za pojačanja

Barcelona je zadnjih godina kraljevala na nogometnoj sceni, bili su u vrhu španskog i evropskog nogometa a u prošloj sezoni su osvojili samo španski kup, što nije zadovoljilo čelnike Barcelone te su uručili otkaz Louisu Enriqeu. Ali pitanje je da li je rezultat produkt trenera ili je jednostavno uprava zakazala kada su u pitanju transferi a ovog ljeta se ponavlja ista priča. Kvalitetnih i provjerenih pojačanja nema!

>> Dani Alves o svađi prije finala Lige prvaka: Otkrit ću vam šta se stvarno dešavalo!

Navijači su bili ubjeđeni da je pitanje vremena kada će neki kapitalac stići u Barcelonu te nisu bili previše zabrinuti, ali bi mogli da postanu jer je predsjednik Barcelone Josep Maria Bartomeu u intervjuu otvoreno rekao da Barcelona nema novca za pojačanja! Njihov proračun za transfere ovog ljeta iznosio je 60 miliona eura, a s obzirom da su 47 miliona potrošili na Nelsona Semeda, Marlona i Delofeua za transfere im je ostalo još svega 13 miliona – novac za kojeg trenutno ne mogu da dovedu kvalitetnog igrača koji će imati trenutni uticaj na ekipu.

[su_live_koeficijenti]

Barcelona hitno treba pojačanja u sredini terena, PSG za Verattija traži 80 miliona što znači da je Barci potrebno još 63 milona za njegov transfer. Novca u klubskoj blagajni nema, dio novca bi mogli da dobiju prodajom Arde Turana, ali još jedan problem koji muči Katalonce je taj da Turčina niko ne želi da vidi u svojim redovima, barem ne po cjeni koju je postavila Barcelona a ona iznosi 40 miliona eura. Kako će se odvijati transfer rok, ostaje nam da vidimo!


Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno! Kladjenje forum

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!