NaslovnicaVijestiŠOKANTNO OTKRIĆE U VEZI RONALDOVOG TRANSFERA U JUVENTUS: Evo što se dogodilo...

ŠOKANTNO OTKRIĆE U VEZI RONALDOVOG TRANSFERA U JUVENTUS: Evo što se dogodilo prije nego što je potpisao za Staru damu!

Šokantno otkriće u vezi Ronaldovog transfera u Juventus. Evo što se dogodilo prije nego što je potpisao za Staru damu! Cristiano Ronaldo je učinio sve od sebe da ukrade sve naslovnice posljednjih stadija Svjetskog prvenstva.

Šokantno otkriće

Baš kada je polufinale trebalo da počne, portugalska zvijezda je potvrđena kao igrač Juventusa, završivši transfer od 105 milijuna funti iz Real Madrida.

To je najveći transfer ljetnog prijelaznog roka, koji će vjerojatno postaviti puno drugih transfera u pokret.

Kylian Mbappe, Eden Hazard i Neymar su povezani sa Real Madridom kao Ronaldova zamjena, dok bilo koji od njih može da napravi taj transfer.

[su_watch_live_football]

Što se tiče talijanskog nogometa, Ronaldov dolazak bi trebao donijeti ogromne prihode ne samo za Juventus nego i za cijelu Seriju A.

Televizijska publika će biti potaknuta i svaka utakmica Juventusa, u gostima ili kod kuće, će vjerojatno biti instant prodato.

No, ispostavilo se da je Ronaldo mogao preći u drugi talijanski klub da novac nije bio ogroman faktor – a taj klub je Napoli.

Izvještaji talijanskih medija počeli su govoriti o tome da je Napoli zapravo bio Ronaldova željena destinacija, ali jednostavno nisu mogli priuštiti taj potez.

I predsjednik Napolija, Aurelio De Laurentiis, nevjerojatno je potvrdio ova izvješća.

[su_bet365_100bonus]

“Ronaldo je ponuđen i Napoliju”, potvrdio je La Gazzetta dello Sport.

“Zvao sam njegovog agenta, Jorgea Mendesa i formulirali smo našu ponudu, a platili bi Ronalda sa postotkom za naknadu zajamčenu njegovim dolaskom.”

“350 milijuna eura koje će Juventus uložiti je izvan našeg dosega, riskirali bi da klub ode u stečaj.”

Zamislite to.

Carlo Ancelotti sa Ronaldom u Napoliju, a potom ih vodi do njihovog prvog Scudetta od vremena Diego Maradone.

To bi bila neka vrsta nogometne bajke i nešto što bi Ronaldo mogao slaviti nad Lionel Messijem cijelu vječnost.

Kao što je to slučaj, Ronaldo je Juventusov igrač koji će zarađivati 500.000 eura tjedno.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!