NaslovnicaVijestiŠokirati ćete se kada saznate u kojem klubu Pato nastavlja karijeru

Šokirati ćete se kada saznate u kojem klubu Pato nastavlja karijeru

Alexandro Pato trebao se preporoditi u ovom zimskom prijelaznom roku te se vratiti u Europu. Pisalo se kako će karijeru nastaviti u Liverpoolu, no Brazilac će ponovno zaobići Europu i otići u potpuno suprotnom smjeru.

OIR_resizer

Umjesto Liverpoola, Tottenhama ili Barcelone bivši napadač AC Milana karijeru će nastaviti u Kini, točnije u drugoj ligi Kine.

Yahoo piše kako je nogometni klub Tianjin Quanjian stigao u Sao Paulo na turneju uoči nove sezone te pritom žele dovesti Pata.

Sa 26 godina na leđima, odlazak u drugu lige Kine mogla bi biti ‘smrt’ za igrača kojeg su nekoć smatrali jednim od najvećih nogometnih talenata.

[su_williamhill_bet10get20_veliki]

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

 

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!