NaslovnicaVijestiSokratis: On mora shvatiti da nijedan igrač nije veći od kluba!

Sokratis: On mora shvatiti da nijedan igrač nije veći od kluba!

Centralni defanzivac Borussije Dortmund Sokratis Papastathopoulos izjavio je kako je razočaran postupcima njegovog suigrača Ousmanea Dembelea, koji na sve načine pokušava preći u Barcelonu.

Sokratis poručio suigraču da nitko nije veći od kluba

Katalonski klub već duže vremena pokazuje interes za francuskog reprezentativca, kojeg žele dovesti kao zamjenu za Neymara, zajedno sa zvijezdom Liverpoola Philippeom Coutinhom.

I dok se ovoj transfer sagi ne nazire kraj iz dana u dan, Papastathopoulos je odlučio poslati poruku svom mladom suigraču.

U izjavi za časopis Kicker, grčki reprezentativac je rekao: “Ousmane mora shvatiti da nijedan igrač nije veći od kluba. On ne može raditi što god želi i treba uzeti Pierre-Emericka Aubameyanga za primjer.”

“Auba također može otići ovog ljeta, ali on se ponaša profesionalno i daje sve od sebe na svakom treningu i utakmici. Ousmane ne smije zaboraviti da još uvijek ima dugogodišnji ugovor sa Dortmundom.”

Njemački klub je odbio prvu ponudu Barcelone za Francuza, koja je iznosila 105 miliona eura plus razni bonusi.

Papastathopoulos se odlučio na ovu izjavu nakon što je frustrirani Dembele odlučio ne dolaziti na treninge, te ne odgovarati na pozive iz kluba, što je natjeralo čelnike da suspenduju 20-godišnjaka do daljnjega.

“Prvo što treba uraditi je stupiti u kontakt s nama i vratiti se treninzima. Onda ćemo vidjeti što će se desiti. On nam je donio puno toga, on je igrač koji pravi razliku. Ovakvi igrači su nam potrebni.”

[su_watch_live_football]

[su_no1forfootball]

[frontpage_news widget=”35136″ name=”Vijesti”]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!