NaslovnicaVijestiSP 2018: Hrvatska u neugodnoj skupini!

SP 2018: Hrvatska u neugodnoj skupini!

U Sankt Petersburgu je danas održan ždrijeb za kvalifikacije kojima će se odlučiti tko će biti sudionik Svjetskog prvenstva u Rusiji 2018. godine. Danas su se izvlačili parovi i raspored za sve kontinente, a ono što nas najviše interesira je ždrijeb Europskih kvalifikacija.

Hrvatska je imala veoma neugodan ždrijeb i igrati će u skupini I, gdje će snage odmjeriti sa Islandom, Ukrajinom, Turskom i Finskom. Kao što se može odmah primijetiti Hrvatska nije izvukla neku TOP reprezentaciju niti reprezentaciju s prostora bivše države, ali izvukla je sve vrlo dobre protivnike vrlo ujednačene bez nekog izrazitog autsajdera.

 

 

Napomenimo kako je Srbija u skupini D i kako je imala vrlo dobar ždrijeb, dok je Bosna i Hercegovina u skupini H gdje će ponovno igrati s Belgijom i Grčkom koje je dobro upoznala, ali gdje ima vrlo dobre šanse za prolazak. Slovenija se nalazi u skupini F gdje ju ponovno čeka Engleska.

 

[touchcarousel id=’2′]

 

SVE SKUPINE EUROSKIH KVALIFIKACIJA:

Skupina A
Nizozemska
Francuska
Švedska
Bugarska
Bjelorusija
Luksemburg

Skupina B
Portugal
Švicarska
Mađarska
Farski Otoci
Latvija
Andora

Skupina C
Njemačka
Češka
Sjeverna Irska
Norveška
Azerbajdžan
San Marino

Skupina D
Wales
Austrija
Srbija
Irska
Moldavija
Gruzija

Skupina E
Rumunjska
Danska
Poljska
Crna Gora
Armenija
Kazahstan

Skupina F
Engleska
Slovačka
Škotska
Slovenija
Litva
Malta

Skupina G
Španjolska
Italija
Albanija
Izrael
Makedonija
Lihtenštajn

Skupina H
Belgija
Bosna i Hercegovina
Grčka
Estonija
Cipar

Skupina I
Hrvatska
Island
Ukrajina
Turska
Finska

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!