NaslovnicaVijestiNavijači Reala očarani golom mladog Turčina na treningu. Zahtijevaju da bude starter

Navijači Reala očarani golom mladog Turčina na treningu. Zahtijevaju da bude starter

Mladi turčin Arda Guler, koji je nedavno prešao iz Fenerbahčea u Real Madrid, nastavlja impresionirati navijače španjolskog kluba svojim video snimcima.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Kako nisu bili upućeni u to što tursko “čudo od djeteta” može na terenu jer ga nisu imali prilike gledati, navijači Reala s posebnom pozornošću prate svaki Gulerov korak na treningu.

O prvom treningu i maestralnim potezima već smo pisali, ali Arda Guler iz dana u dan nastavlja oduševljavati navijače Reala koji se s pravom pitaju je li ovo rođenje novog lidera madridskog kluba u godinama koje dolaze.

Tako je na društvenim mrežama osvanuo još jedan video sjajnog pogotka s treninga. 18-godišnjak se smjestio na lijevu nogu i potom fantastično pogodio mrežu.

Real Madrid je na kraju uspio dovesti tinejdžersku senzaciju koja je bila na meti nekoliko europskih nogometnih divova ovog ljeta, uključujući Barcelonu, Arsenal i Milan. Snimci s prvih treninga sugeriraju da Arda može očekivati više važnih minuta u budućnosti.

Svjesni su toga i navijači koji su već poludjeli za njegovim potezima, pa na Realovim stranicama zazivaju da ovaj dečko bude starter u nekim utakmicama u bližoj budućnosti, možda i u prvim pripremnim utakmicama za novu sezonu.

“Ovakav igrač bi trebao biti u početnih 11”, “On je tako miran kao da je 10 godina igrao u Realu”, “Ovakvog igrača nitko ne može ostaviti na klupi”, samo su neki od komentara navijača Reala na društvenim mrežama.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!