NaslovnicaVijestiSpaletti želi Tottija u Romi i sljedeće sezone?

Spaletti želi Tottija u Romi i sljedeće sezone?

Trener Rome Luciano Spalleti izjavio je da želi Francesca Tottija u svom timu i sljedeće sezone, nakon što je kapiten nedavno opovrgnuo špekulacije da su njih dvojica u svađi.

Spaletti želi Tottija u Romi i sljedeće sezone

Totti je u subotu izjavio da Romini navijači trebaju biti ujedinjeni nakon njegovih nedavnih izdanja na terenu u sezoni u kojoj nije dobio dovoljnu minutažu, iako mu ugovor ističe na kraju ove sezone.

U svom tek devetom ligaškom nastupu u sezoni u srijedu, 39-godišnji Totti je ušao sa klupe dok je Roma gubila protiv Torina u 86. minuti, postigao dva gola, te donio preokret i pobjedu svojoj “Vučici”.

U izjavi za službenu klupsku stranicu, Totti je napisao: “Moji golovi su pomogli timu i klubu koji sam oduvijek volio da pobijedi. To bi trebalo ujediniti ljude, a ne razdvajati.”

Iako još nije donešena odluka o Tottijevoj budućnosti, Spalletti je dao naslutiti da bi volio da legendarni napadač ostane na Olimpicu i sljedeće sezone.

“Cijenim tu njegovu poruku, to je poruka pravog kapitena. Totti je resurs za nas bez obzira koju ulogu igrao u klubu.”

Također je komentarisao i Tottijev ugovor: “Pričao sam o ovoj situaciji mnogo puta i ne želim nastavljati ponavljati iste stvari. Pred nama je isti cilj koji želimo postići, želimo nastaviti ovim putem.”

“Prije svega, prisiljen sam da se bavim rivalstvom koje ne postoji. Samo sam napravio odluke koje se zahtijevaju od mene. To je nešto što će se raspravljati na kraju sezone. Bit ću vrlo sretan ako Francesco sljedeće godine bude radio ono što voli raditi. Ja ću biti na njegovoj strani.”

“Uvijek sam jasno govorio i osjećam se monotono sad opet kad govorim, pitanje obnove njegovog ugovora je između predsjednika Pallotte i Francesca. Moramo se fokusirati na naš cilj, a to je Liga prvaka.”

[su_bet_at_home_1]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!