NaslovnicaVijestiKlopp frustriran nakon remija: Zbog ovoga smo primili gol!

Klopp frustriran nakon remija: Zbog ovoga smo primili gol!

Nogometaši Liverpoola i Chelseaja odigrali su na Anfieldu neriješeno 1:1 u derbiju 13. kola Premijer lige, a Jurgen Klopp frustriran je zbog primljenog gola u završnici utakmice.

Klopp frustiran

Iako je domaćin tokom većeg dijela utakmice bio konkretnija ekipa, u prvom poluvremenu to nisu uspjeli da materijalizuju.

[su_premierleague]

Ipak, grešku Bakayoka u gol pretvara Salah u 56. minutu utakmice, na asistenciju Oxlade-Chamberlaina.

U nastavku meča trener Chelseaja Antonio Conte pravi tri izmjene, od kojih je ključna bila Willian, koji je nakon samo dva minuta provedena na terenu u 85. minutu uspio da lobuje Mignoleta i postigne odličan pogodak, iako nije bilo sigurno da li je imao želju da uputi centaršut ili šut.

Klopp je pokušao da uvede Adama Lallanu, ali nije uspio izvršiti izmjenu prije nego što je Willian poravnao rezultat. Lallana je kasnije zamijenio Manea, ali Klopp je bio frustriran jer mu nije sudac nije dozvolio da ranije napravi izmjenu.

Mignolet otkrio zašto je Jurgen Klopp kaznio Manea

Radnik Manchester Cityja otkrio šta je jednom prilikom našao u Balotellijevom ormariću

“Bio sam ljut jer sam želio da promijenimo formaciju, ali nisam mogao to da uradim zbog suca, jer nam nije dao priliku.”

“Htjeli smo da igramo sa petoricom pozadi i mislim da bi nam to mnogo pomoglo kod Willianovog gola”, rekao je Jurgen Klopp.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

Liverpool nakon 13 odigranih mečeva zauzima petu poziciju sa 23 osvojena boda, dok je Chelseaja treći sa tri boda više.

Remi u derbiju kola između Liverpoola i Chelseaja najviše odgovara njihovim rivalima iz Manchestera koji zauzimaju prve dvije pozicije na tablici.

United je pobijedio Brighton, dok City u nedjelju igra protiv Huddersfielda.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!