NaslovnicaVijestiSpalletti kritizirao Džeku nakon što je bh. igrač postigao dva pogotka

Spalletti kritizirao Džeku nakon što je bh. igrač postigao dva pogotka

Roma je danas na gostovanju na stadionu San Paolo slavila protiv Napolija sa 1-3, a dva pogotka za rimski klub postigao je bh. reprezentativac Edin Džeko. Prvi put u listu strijelaca na današnjoj utakmici upisao se u 43. minut kada mu je asistirao Salah, a do drugog pogotka čekali smo do 54. minute kada je ‘Dijamant’ ponovo pogodio, ovaj put na asistenciju Florenzija. Međutim, trener rimskog kluba, Luciano Spalleti rekao je da bh. napadač može bolje i spomenuo njegove propuštene prilike.

edindzekosscnapolivromaserieyih4ysgqg6ol

Nakon utakmice, Edin Džeko je rekao da je njegov tim zasluženo slavio.

“Mislim da smo igrali puno, puno bolje nego u prethodnim utakmicama i zasluženo smo pobijedili,” rekao je nakon pobjede Rome protiv Napolija 3:1 Edin Džeko.

“Imamo karakter, pokazali smo to danas iako smo bili bez Kevina Strootmana koji ima najjači karakter u momčadi. Nije jednostavno doći u Napulj i pobijediti 3:1, dokazali smo se,” dodao je Džeko.

Iako je Džeko bio ključan za pobjedu Rome, Luciano Spalletti je nakon utakmice kritizirao svog napadača.

“Po mom mišljenju, Džeko pred golom treba biti još nemilosrdniji i odlučniji jer je imao još tri ili četiri odlične prilike za pogodak. Uvijek kažem da je potrebno odigrati kompletnu utakmicu. Pogodak je dobar, ali što radiš preostalih 85 minuta? Potrebno je doprinositi dvobojima, kontaktima, blokovima i sprintevima. Napadači trebaju pomagati po čitavom terenu,” rekao je Spalletti.

Najnovije vijesti

Zaručnica traži od vratara Newcastlea da napusti klub jer grad nema...

0
Talijanska voditeljica Diletta Leotta zatražila je od svog zaručnika Lorisa Kariusa da napusti momčad Newcastlea, a engleski mediji su otkrili razlog tog zahtjeva. Diletta...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!