NaslovnicaVijestiDžeko: Spalletti nije pogriješio što mi je ukazao povjerenje!

Džeko: Spalletti nije pogriješio što mi je ukazao povjerenje!

Fudbaleri Rome slavili su na današnjem gostovanju u 29. kolu Serije A protiv Udinesea rezultatom 2:1. Roma je u domaćem prvenstvu u sjajnoj formi te joj je ovo bila osma uzastopna pobjeda i sada su vrlo blizu plasmana u Ligu prvaka.

Džeko Spalletti nije pogriješio što mi je ukazao poverenje!

Od samog početka susreta gosti su bili puno bolji te su na odmor otišli samo s minimalnom prednošću. Strijelac za vodstvo Rome bio je Edin Džeko u 15. minuti susreta na asistenciju Salaha. U nastavku je sjajno pogodio i Florenzi nakon lijepe asistencije. Počasni pogodak za domaćine zabio je Fernandes pet minuta prije kraja susreta.

Edin Džeko zabio je svoj sedmi gol sezone u današnjoj utakmici i izgleda da su kritike koje je protekle sedmice dobio od italijanskih medija urodile plodom. Bh. reprezentativac je bio jako zadovoljan onim što je njegov tim prikazao.

“Strašno sam želio pobjedu i jako sam sretan zbog gola. Svaki trener ima svoj pristup i način kako želi da momčad igra. Za sada, rezultati su na strani Luciana Spallettija. Mislim da stvarno napredujem. Brojke su na mojoj strani. Uvijek može bolje, ali najvažnije je da momčad pobjeđuje”, rekao je Džeko.

[su_netbet_bonus50_veliki]

“U ovakvim utakmicama najvažnije je zabiti prvi gol, a mi smo to napravili vrlo rano. Sretan sam i zbog sebe i zbog momčadi. Navijači su uvijek bili uz mene, ja im mogu vratiti golovima. Moram zahvaliti i treneru koji mi je dao priliku od prve minute. Bio je u pravu što me je izabrao jer je momčad igrala dobro”, zaključio je Džeko.

Rimska Vučica se ovom pobjedom učvrstila na trećem mjestu na tabeli Serije A, koje vodi u kvalifikacije za Ligu prvaka naredne godine!

[excerptlist cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!