NaslovnicaVijestiSpalletti objasnio razlog poraza od Udinesea

Spalletti objasnio razlog poraza od Udinesea

Trener nogometaša Intera Luciano Spalletti rekao je da je razočaran nakon današnjeg kiksa protiv Udinesea i istakao da je njegova momčad napravila mnogo “glupih pogrešaka u drugom poluvremenu”, što je po njemu razlog poraza.

“Razočarani smo što smo izgubili. Možda boli malo više jer je prošlo dosta vremena od našeg posljednjeg poraza i odvikli smo se… Nema veze s umorom.”

“Igrači su fizički izgledali dobro čak i u drugom poluvremenu kada smo napravili dosta pogrešaka. Razlika je jer smo igrali loše u drugom poluvremenu i napravili puno glupih pogrešaka”, rekao je Spalletti.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

Nogometaši Intera danas su upisali prvi poraz u Serie A, pošto su izgubili od Udinesea u 17. kolu na Giuseppe Meazzi, rezultatom 3:1.

Gosti su poveli golom Kevina Lasagne u 14. minutu, a samo minut kasnije Mauro Icardi, najbolji strijelac lige poravnao je rezultat, ali je u drugom dijelu igre, pogotkom Rodriga De Paula iz kaznenog udarca, te Antonina Baraka.

UEFA odbila dogovor sa Milanom oko finansijskog fair-playa, evo šta je sljedeći potez

FourFourTwo: Ko je najbolji golman na svijetu? De Gea, Neuer, Buffon? Ni jedan od njih…

Udinese je vezao tri pobjede u italijanskoj Serie A, kojima je odmakao od opasne zone, te se popeo na 11. mjesto na tablici.

“Što se promijenilo od mog dolaska? Nitko nema čaroban štapić. Mi radimo svoj posao, ali igrači su ti koji izlaze na teren. Još ima puno posla, ali idemo naprijed”, rekao je trener Udinesea Massimo Oddo.

Nogometaši Napolija pobedili su danas u gostima ekipu Torina sa 3:1, i tako iskoristio današnji kiks Intera, pa se poslije 13. pobjede u ligi ponovo vratili na prvo mjesto na tablici.

Momčad Napolija sada ima 42 boda, dva više od Intera, a četiri od trećeplasiranog Juventusa.

Inter u sljedećem kolu gostuje Sassuolu, koji zauzima 15. poziciju na tablici Serie A, dok Udinese dočekuje Veronu. U slučaju pobjede Juventusa nad Bolognom sutra, nerazzurri će pasti na treću poziciju.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!