NaslovnicaVijestiSpalletti otkrio zašto Džeki nije dao da ode u svlačionicu

Spalletti otkrio zašto Džeki nije dao da ode u svlačionicu

Bh. reprezentativci Miralem Pjanić i Zukanović su odigrali super utakmici, dok napadač Edin Džeko nije odigrao dobroo, te je izašao u 60. minuti meča.

Džeko

u 60. minuti Spalletti je odlućio izvršiti izmjenu tako što je umjesto Edina Džeke ubacio Tottija u igru. Kada je Džeko krenuo u svlačionicu nakon izmjene trener Rome Spalletti pokazao je reprezentativcu BiH da ostane na klupi za rezervne igrače.

O ovom slučaju je govorio trener Rome, a kako on kaže da Edina Džeku nije vratio na klupu ova situacija bi izašla u posebni slučaj u medijima iz Italije.

“Edin Džeko je tokom izmjene bio napeet, jer na terenu nije pružio igru kkavu on može”, kazao je Spalletti.

Spalletti je dodao da drugi igrači Rome moraju Edinu davati bolje lopte, ali da ipak dosta zavisi i od njegovog kretanja.

“Edin se mora bolje kretati među protivničkim igračima u odbrani. Zamijenio sam ga jer sam želio vidjeti Tottija na terenu. U proteklim danima naporno smo radili na treninzima, a Edin je bio među najumornijim igračima”, tvrdi Spalletti.

[su_bet365_tennis_live_stream]

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!