NaslovnicaVijestiSpalletti: Totti se vraća treninzima već danas

Spalletti: Totti se vraća treninzima već danas

Trener Rome Luciano Spalletti otkrio je medijima da se Francesco Totti vraća treninzima već danas, te da je svaka nesuglasica između njih dvojice stvar prošlosti.

Totti se vraća treninzima već danas

Totti, čiji ugovor sa “vučicom” važi do ovog ljeta, nedavno je zatražio više poštovanja od kluba, a Spalletti je na to odgovorio izbacivši ga sa liste igrača pozvanih za utakmicu u nedjelju protiv Palerma.

39-godišnji legendarni igrač Rome i talijanske reprezentacije je sjedio na tribinama Olimpica i posmatrao visoku pobjedu svog tima (5-0). Kada su ga primjetili navijači, počeli su skandirati “Samo je jedan kapiten”, na čemu im se Totti zahvalio.

Spalletti je danas izjavio da je sve rješeno između njih dvojice i da se Totti ponovo vraća na treninge već danas.

“Situacija vezana za Tottija je prošlost”, rekao je Spalletti talijanskim medijima, te nastavio: “Totti se vraća treninzima već danas. On je bio na stadionu i u svlačionici sinoć.”

“Bio je to samo trenutak bijesa i nelagode, a to se može dogoditi u određenim okolnostima. Ukoliko najveći poslijeratni igrač Rome kaže nešto tako, to postaje ozbiljna stvar. Postoje pravila za svakog trenera kako upravljati grupom igrača, i morao sam na taj način odgovoriti na Tottijeve postupke.”

Spalletti je dodao da su priče o sukobu njih dvojice, koje su se širile socijalnim mrežama, mogle naštetiti timu nakon poraza od Real Madrida prošlog tjedna.

“Na temelju onoga što je proizašlo iz njegovih komentara, kao i činjenica da je sve više medija pisalo o tome, mislio sam da postoji opasnost da će to utjecati na koncentraciju mojih igrača nakon poraza or Real Madrida u Ligi prvaka.”

“Pitao sam ga lijepo, poput oca, da mu pomažem iz kola u kolo. Postoje neke uloge ovdje. Ukoliko tretirate jednog igrača na određeni način, onda morate i ostale igrače tretirati tako, čak i ako je taj jedan igrač Francesco Totti. Nisam mogao učiniti drugačije.”

“Istina je da je on veliki prvak i da moram imati poštovanja za njega, ali isto tako moram imati poštovanje prema svim igračima u timu.”

Totti je ove sezone skupio samo pet nastupa u Seriji A, te postigao jedan gol, a poslan je kući sa treninga prošlog tjedna nakon njegovih komentara. Međutim, sada kad je Spalletti povukao crtu i vratio napadača u svoje planove, očekuje se poboljšanje atmosfere u timu Rome.

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!