NaslovnicaVijestiŠpanija je glavni favorit za osvajanje Eura 2016, tvrdi Aduriz

Španija je glavni favorit za osvajanje Eura 2016, tvrdi Aduriz

Španija je glavni favorit za osvajanje Eura 2016, tvrdi Aduriz. 35-godišnjak, koji se bori za prvu postavu Vicente del Bosque-ove ekipe za euro ovog ljeta, smatra da je njegova reprezentacija glavni kandidat za osvajanje turnira.

Španija je glavni favorit

Aritz Aduriz vjeruje da je branitelj naslova Španjolska, glavni favorit Eura 2016.

Vicente del Bosque-ova ekipa je u potrazi za osvetom zbog njihovog ispadanja na Svjetskom prvenstvu 2014. godine, osvojivši treći direktni prolazak na Europsko prvenstvo u Francuskoj ovog ljeta.

Rezultati u pripremama za Euro su bili manje impresivni, uz Španjolsku koja je igrala neriješeno protiv Italije i Rumunjske u posljednje krugu prijateljskih utakmica u ožujku.

No, unatoč ne tako dobrim rezultatima iza njih, Aduriz vjeruje da je Španjolska ipak glavni konkurent za osvajanje ovog turnira, jer su oni bili tamo i učinili to već u posljednjih nekoliko godina.

[su_sportingbet_euro2016]

“Danas, najbolji tim je onaj sa najviše mogućnosti. Španjolska je favorit, jer su vladajući prvak i jer su pokazali da su u stanju natjecati se sa najboljima,” rekao je Sportium News.

“Španjolska je bila dominantna sila u posljednjih nekoliko godina. Oni su zaradili te pohvale.”

35-godišnji napadač je postigao 31 gol u svim natjecanjima ove sezone za Athletic Club, koju je opisao kao najbolju u svojoj karijeri, nadmašivši 26 u svojoj posljednjoj sezoni.

Naš forum, mjesto gdje se analiziraju utakmice, predlažu tipovi, i razmjenjuju mišljenja o utakmicama. Bez plaćanja i bilo kakve naknade, potpuno besplatno. Registrujte se, nemate što izgubiti.

REGISTRUJ SE NA FORUM!

Nagradna Igra – Pogodi TIPOVE i OSVOJI 10 €

Bet365 kladionica vam nudi i velike bonuse koje možete dobiti ukoliko se registrujete na banneru ispod. Bet365 online kladionica je jedna od najpoznatijih na svijetu koja broji oko sedam miliona korisnika iz 200 različitih zemalja širom svijeta. Očekujte vrlo široku ponudu na sve vrste sportova i veliki izbor klađenja uživo. 

[su_bet365_200_bonus_veliki]

[touchcarousel id='2']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!