NaslovnicaVijestiŠpanjolska Primera: Tri kluba u borbi za naslov, a čak pet za...

Španjolska Primera: Tri kluba u borbi za naslov, a čak pet za opstanak u ligi

Španjolska Primera liga bi u teoriji mogla biti odlučena sutra, ako rezultati budu išli u korist Barcelone, dok je na drugom kraju tabele bitka za opstanak napetija nego ikada.

Španjolska Primera

Kao pretposljednji krug utakmica u Španjolskoj sve će se igrati u isto vrijeme u nedelju, Barcelona je izjednačena na vrhu sa Atletico Madridom, a samo jedan bod ispod njih je i Real Madrid.

Barcina superiorna gol razlika znači da bi teoretski mogla biti okrunjen šampion do 19:00h, ako pobijede utakmicu protiv lokalnih rivala Espanyola, dok Atletico mora izgubiti, a također i Real Madrid.

U stvarnosti će vjerovatno biti nešto drugačije i sve ukazuje na sezonu koja će se odlučivati u posljednjem kolu, jer Atletico sutra gostuje u Levante-u, koji je u dnu tabele i već im je zajamčena druga liga iduće sezone, dok Real Madrid kod kuće igra protiv Valencije, koja također ima vrlo razočaravajuću sezonu.

Barca je imala tjedan dana da se pripremi za svoju utakmicu i trener Luis Enrique može očekivati još jedan težak susret protiv ekipe koja se koristila izuzetno dobro, kako taktički tako i fizički u remiju ova dva tima u prvom susretu ove sezone u ligi, gdje su igrali 0-0.

Espanyol nema ljubavi za svoje susjede i dati će sve od sebe da zaustavi Barcelonu u osvajanju naslova u utakmici koju će sucu Gil Manzanu biti teško kontrolirati.

[su_bet365_novo__koeficijenti]

Atletico i Real Madrid su igrali vrlo napete utakmice u Ligi prvaka sredinom tjedna, ali do sada nisu platili nikakvu fizičku cijenu za svoj trud.

Trener Atletico-a Diego Simeone će biti suspendiran i gledat će utakmicu sa tribina kada njegova ekipa bude gostovala u Levante-u i Argentinac će napraviti neke promjene u svojoj ekipi sa Tiago Cardosom koji je ponovo dostupan nakon ozljede.

Realov Zinedine Zidane će još jednom provjeriti spremnost Cirstiana Ronalda, koji nije baš bio na svom nivou sredinom tjedna, Karim Benzeme i Casimiro-a, koji su propustili pobjedu kod kuće u Ligi prvaka protiv Manchester Cityja u srijedu navečer.

Ostatak nedeljne drame dolazi iz borbe za opstanak gdje su tri tima (Getafe, Sporting Gijon i Rayo Vallecano) na 35 bodova sa Granadom na 36 i Deportivo La Corunom, koja još uvijek nije izbjegla opasnu zonu, na 39 bodova.

Getafe-ova utakmica protiv Sporting Gijona će vjerovatno biti odlučujuća sa gubitnikom iz ovog duela koji će se sigurno pridružiti Levante-u u drugoj diviziji.

Rayo Vallecano će putovati da igra protiv Real Sociedada, dok će se Granada nadati da je ekipa Seville umorna nakon utakmice u Europa ligi i preokrenuti to u svoju korist.

U međuvremenu, Deportivo se suočava sa Villarrealom, koji je u četvrtak navečer ispao iz polufinala Europa lige od Liverpoola, ali su sigurni na četvrtom mjestu u ligi.

Još jedan vrlo zanimljiv duel za peto mjesto Atletic Bilbao-a i Celte, koji nastavljaju da se bore do kraja ove sezone. Athletic gostuje u Las Palmasu, dok Celta dočekuje Malagu, a jedini susret koji nema nikakvog značaja će biti Eibarov kod kuće protiv Betisa.

Naš forum, mjesto gdje se analiziraju utakmice, predlažu tipovi, i razmjenjuju mišljenja o utakmicama. Bez plaćanja i bilo kakve naknade, potpuno besplatno. Registrujte se, nemate što izgubiti.

REGISTRUJ SE NA FORUM!

Nagradna Igra – Pogodi TIPOVE i OSVOJI 10 €

Bet365 kladionica vam nudi i velike bonuse koje možete dobiti ukoliko se registrujete na banneru ispod. Bet365 online kladionica je jedna od najpoznatijih na svijetu koja broji oko sedam miliona korisnika iz 200 različitih zemalja širom svijeta. Očekujte vrlo široku ponudu na sve vrste sportova i veliki izbor klađenja uživo. 

[su_bet365_200_bonus_veliki]

[touchcarousel id='2']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!