NaslovnicaVijestiŠpanjolski mediji objavili kako je Salah ponuđen Barceloni, oglasio se i njegov...

Španjolski mediji objavili kako je Salah ponuđen Barceloni, oglasio se i njegov agent!

Kao što je i očekivano, zvijezda Liverpoola Mohamed Salah se već počeo povezivati sa odlaskom iz kluba, nakon nevjerovatne sezone u kojoj je postigao 44 gola u svim takmičenjima.

Salah nije ponuđen Barceloni

Real Madrid već nekoliko mjeseci pokazuje interes sa reprezentativca Egipta, a prema pisanju španjolskih medija danas u utrku za njegov potpis se uključila i Barcelona.

Njegov trener Jurgen Klopp nekoliko puta protekle sezone je izjavio kako Egipćanin neće napustiti Anfield, a i on sam je priznao kako je sretan u dresu ‘Redsa. Nedavno je rekao: “Iskreno, kad sam došao ovdje, rekao sam kako želim osvojiti trofej sa ovim klubom. Želio sam to učiniti za grad, za navijače, za svakog tko je dovoljno vjerovao u mene da me dovede ovdje. Sretan sam u Liverpoolu, osjećam se kao kod kuće, navijači su nevjerovatni. Pjevaju pjesme za nas na stadionu, skandiraju imena, nose naše dresove, sve je prelijepo.”

Njegov odlazak iz kluba je skoro pa nemoguć, iako su se danas pojavile špekulacije španjolskih medija kako ga je njegov agent ponudio Barceloni. Tu informaciju su objavile novine AS, na čijem portalu piše: “AS izvještava kako je Mohamed Salah ponuđen Barceloni od strane njegovih predstavnika, koji su spremni za početak pregovora. Održani su sastanci između dvije strane, s ciljem da se razmotri njegova budućnost i mogući odlazak na Camp Nou.”

Ipak, kao što su mnogi i očekivali, ovo je negirao njegov agent Ramy Abbas Issa, koji je na službenom twitter profilu nasmijao sve napisavši: “To se nikad nije dogodilo. AS, trebaju vam bolji izvori informacija.”

Navijači Liverpoola mogu odahnuti, te na miru pratiti dešavanja u voljenom klubu u ovom ljetnom prelaznom roku. Jurgen Klopp je počeo spremati tim za sljedeću sezonu, a u klub je već stiglo novo pojačanje, a riječ je o veznjaku i brazilskom reprezentativcu Fabinhu, čiji transfer iz Monaca je ‘Redse’ koštao 45 miliona eura. Pored njega, uskoro u klub stiže i Naby Keita, a sa dolaskom na Anfield se povezuje i napadač i zvijezda Lyona Nabil Fekir.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!