NaslovnicaVijestiŠpanjolski mediji tvrde da je Kovačić dogovorio transfer u Premier League!

Španjolski mediji tvrde da je Kovačić dogovorio transfer u Premier League!

Španjolski mediji tvrde da je Real Madrid postigao usmeni dogovor sa Liverpoolom oko transfera Matea Kovačića te da ćemo istoga gledati u Kloppovoj momčadi sljedeće sezone.

Kovačić

Prema svemu sudeći Liverpool neće moći spriječiti transfer Coutinha u Barcelonu. Želja Coutinha je prevelika kao i ponuđeni iznos te se momčad Jurgena Kloppa polako priprema za budućnost bez ovog fantastičnog igrača. Više pitanje nije hoće li se ovaj transfe realizirati, već kada.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

Naime, Barcelona će učiniti sve ne bi li dovela brazilskog reprezentativca već u zimskom prijealznom roku međutim isto nije u interesu Liverpoola koji će teško u zimskom prijalznom roku naći adekvatnu zamjenu za igrača ovog kalibra, a igranje ostatka sezone bez Coutinha definitivno bi značilo znatno slabiji Liverpool.

Nije tajna da je Klopp veliki obožavatelj Matea Kovačića koji bi bio adektvatna zamjena za Coutinha i jasno je da je Kovačić u užem izboru igrača koje Liverpool razmatra dovesti. Prošle sezone Mateo Kovačić nastupio je u početnom sastvu Real Madrida u La Ligi svega 19 puta.

Real Madrid doveo je Kovačića iz Intera za 29.000.000€ u 2015. godini i jasno je da će, nakon prodaje Coutinha, Liverpool morati odriješiti kesu i ponuditi znatno veći iznos za hrvatskog reprezentativca.

[su_bonus]

Ostaje za vidjeti hoće li se i kada realizirati transfer Coutinha u Barcelonu koja grčevito traži igrača koji bi nadomjestio Neymara, te hoće li Kovačić doći u Liverpool kao zamjena za Coutinha.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!