NaslovnicaVijestiŠpanjolski mediji: Valverde razmišlja o odlasku iz Barcelone!

Španjolski mediji: Valverde razmišlja o odlasku iz Barcelone!

Nakon što je sa svojom ekipom slavio u kupu španskog kralja, Valverdea i Barcelonu još uvijek čeka završetakLa Lige, gdje su zapravona pragu novog naslova. Međutim, trener Ernesto Valverde ipak je nemiran i razmišlja o svojoj sudbini u katalonskom klubu.

Valverde razmišlja

Više medija u Španjolskoj izvještava da trener Barcelone Ernesto Valverde uveliko razmišlja o svojoj sudbini u Barceloni. Trener Barcelone je prošlog vikenda osvojio svoj prvi trofej i to u kupu Španije. Na pragu je pobjede i u nacionalnom prvenstvu, no bivši trener Athletic Bilbaoa u ovom trenutku i nije previše sretan u Barceloni.

Valverde je potpisao ugovor s Barcelonom za još jednu sezonu, s opcijom da ga produži za još godinu dana, ali u Španiji su se pojavile glasine kako Vaverde želi napustti klub. Iako ove informacije nisu pouzdane, Valverde to nije potvrdio ni na koji način, ali gdje ima vatre ima i dima.

>> Mourinho priznao za koju dvojicu igrača planira dovesti zamjene ovog ljeta

Jedan od glavnih razloga Valverdeove zabrinutosti je navodno poptilično loš odnos s vodstvom katalonskog kluba. Katalonski sportski dnevnik El Mundo Deportivo je čak i prije pobjede u španskom kupu pisao da bi u slučaju poraza od Seville, Valverde mogao biti otpušten! Njegov položaj ne bi trebao biti siguran ni u slučaju pobjede, što se pokazalo istinitim.

[su_champions_league]

Uprava Barcelone je naravno nezadovoljna ispadanjem iz Lige prvaka, gdje su Katalonci na i njihovo iznenađenje poraženi i izbačeni od Rome. Igrači su navodno stali na stranu trenera, ali su nezadovoljni jer je ultimatum uprave došao u medije. Sve to bi moglo narušiti samopuzdanje Valverdea, na što se ne bi trebao obazirati, jer je ovo možda ipak samo novi pokušaj destabilizacije kluba izvan Barcelone…


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!