NaslovnicaVijestiŠpanski trećeligaš Ibiza pravi DREAM TEAM: Nakon Borriella u klub stiže bivši...

Španski trećeligaš Ibiza pravi DREAM TEAM: Nakon Borriella u klub stiže bivši napadač Real Madrida!

Novi španjolski trećeligaš Ibiza dovela je bivšeg talijanskog reprezentativc Marca Borriella u svoje redove a 36-godišnji talijanski napadač, u zadnjoj sezoni član talijanskog SPAL-a, izjavio je kako ga nije privukao novac na Ibizi, već ambiciozan projekt zbog kojeg je odbio mnoge ponude talijanskih klubova.

„Gradi se jaka momčad. Napisao sam povijest u Italiji, a sada želim isto učiniti i  u Španjolskoj. Klub ima ambicioznog predsjednika i sve uvjete da postane stabilan prvoligaš”, rekao je Borriello nakon potpisivanja ugovora. Borriello je igrao za nekoliko talijanskih klubova, uključujući i Juventus, Milan i Romu.

>> TEŠAK UDARAC ZA UNITED: Zvijezda Livrepoola odbila Crvene đavole, RAZLOG je VRHUNSKI

U razgovoru s novinarima izjavio je da klub priprema još jednu “bombu”, ali nije otkrio ime nove akvizicije. U javnost je brzo došla vijest da Ibiza u svoju ekipu želi da dovede Borriellovega sunarodnjak i prijatelja Antonio Cassana, nekada jednu od najvećih nada talijanskog nogometa, koji je igrao za Real Madrid, ali zbog nesportskog života i loše naravi i nije dostigao ono što bi mogao.

[su_bet365_100bonus]

U kolovozu lani, Cassano je po treći puta u otišao u nogometnu mirovinu, no ranije ovog mjeseca izjavio je da se želi vratiti. „Ja sam potpuno spreman, u formi sam u kakvoj nikad nisam bio. I fizički i psihički. Pažljivo ću proučiti sve ponude”, rekao je bivši nogometaš Rome, Real Madrida, Sampdorie, Milana, Intera, Parme i Verone.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Xabi Alonso donio odluku o svojoj budućnosti

0
Prema objavi Fabrizija Romana, Xabi Alonso će i u idućoj sezoni obnašati ulogu trenera Bayer Leverkusena. Ova informacija će uskoro biti službeno potvrđena. Španjolski...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!