NaslovnicaVijestiSpasitelj Hiddink idući mjesec kreće po turbulentnog napadača

Spasitelj Hiddink idući mjesec kreće po turbulentnog napadača

Iako je Guus Hiddink tek prije koji sat i službeno postao trener Plavaca, on je odmah odlučio okrenuti se poslu i dovođenju prvog pojačanja.

OIR_resizer (1)

Prema pisanju The Suna, bivši izbornik Nizozemske i Rusije od Romana Abramovicha traži da mu dovede rekordera Leicester Cityja, Jamieja Vardyja.

Nizozemac još nije odradio ni službeno press konferenciju za engleske medije, tako da je teško znati odakle The Sunu ta informacija. Vardy je veći dio prvog dijela sezone na meti Plavaca.

List piše kako će Englez ako stigne u Chelsea biti prva opcija u napadu, a Diego Costa i Radamel Falcao biti će na klupi ili će potražiti drugi klub.

70048a165675fc8dafbe8246dde0286d

[su_google_adsense]

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!