NaslovnicaVijestiSpecijalne oklade: Što večeras odigrati na kladionici?

Specijalne oklade: Što večeras odigrati na kladionici?

Specijalne oklade samo za vas, naše čitaoce. Večeras je također vrlo zanimljiva večer u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo 2018. u Rusiji. Donosimo vam dva para sa vrlo dobrim koeficijentima. Jučer smo imali vrlo dobar prosjek, gdje smo pogodili dva od navedena tri para. Ako želite pogledajte OVDJE i sami se uvjerite. A nakon toga pokušajte ispratiti i ova dva para koja smo vam predložili.

Specijalne oklade

ŠVEDSKA – NIZOZEMSKA | SP 2018 – Kvalifikacije

Ovo je jedna od najjačih utakmica u prvom pretkolu, s obzirom na ugled ove dvije momčadi koji je malo poljuljan u posljednjih nekoliko godina. Šveđani manje, jer nitko nije očekivao puno od njih i nakon što su uspjeli da osiguraju mjesto na Euru 2016 u Francuskoj, oni su u potpunosti zakazali i eliminirani su u grupnoj fazi, gdje je grupa bila stvarno vrlo jaka. Nizozemci su u kvalifikacijama završili četvrti i nisu čak ni vidjeli Francusku, što je stvarno veliki udarac za ovog diva. Oni su igrali dobro u prijateljskim utakmicama, do prije posljednjih nekoliko dana, kada su poraženi od Grčke. Šveđani nisu igrali prijateljske dvoboje nakon Europskog prvenstva, a posljednji put su se sastali u 2011. godini, u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo, kada je Švedska slavila kod kuće sa 3-2. Godinu dana ranije bolja je bila Nizozemska u Amsterdamu sa 4-1.

[su_euro_soccer_bonus]

Obje momčadi su u sličnoj situaciji, i obje pokušavaju da krenu ispočetka sa mnogo boljom igrom i rezultatom u odnosu na nedavno prošlost, ali s promijenjenim sastavima i bez većih zvijezda. Ovo bi mogla biti otvorena borba na obje strane, koja će donijeti mnogo golova, što je tradicionalno kada je riječ o dvoboju ove dvije reprezentacije.

TIP: Više od 2.5 gola

Screenshot_10

UPLATI!

ŠVICARSKA – PORTUGAL | SP 2018 – Kvalifikacije

U skupini B imamo obračun u prvom krugu između dva glavna favorita za prvo mjesto, iako bi trebalo da je Švicarska u podređenom položaju u odnosu na vladajuće europske prvake Portugal. Međutim, veliko je pitanje kako će Ronaldo i njegovi suigrači izgledati na ovim kvalifikacijama nakon što su dobili dugo očekivani naslov, pogotovo ako imamo u vidu da su vrlo skloni oscilacijama. Dodajmo da su se ove dvije momčadi posljednji put susrele na Euru 2008. godine, a potom je Švicarska pobijedila 2-0 kod kuće, dok je prije toga Portugal bio bolji, gdje su pobijedili tri i remizirali dva meča.

[su_bet365_200_bonus_mali]

Iako Portugal počinje kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo kao vladajući europski prvak, mi moramo imati na umu da oni nisu bili dominantni u bilo kojoj utakmici na turniru u Francuskoj, a pobijedili su ponajviše zahvaljujući snažnoj obrani, što je razlog zašto očekujemo da će biti manje od 2.5 gola na ovoj utakmici.

TIP: Manje od 2.5 gola

Screenshot_11

UPLATI!
[frontpage_news widget=”35136″ name=”Vijesti”]

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!